Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 11:30

Να εδραιωθεί στη Γ' εθνική θέλει η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα ‘80 έμαθε χθες το μεσημέρι τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ και το απόγευμα έκανε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από την εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες.


“ Γνωρίζουμε την κατηγορία και τις δυσκολίες της. Θα παίξουμε για 5η χρονιά τα τελευταία χρόνια στη Γ’ εθνική και θέλουμε να εδραιωθούμε”, λέει ο Αλέξης Κορογώνας που την οδήγησε φέτος στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον πάγκο, όπως και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Αβδάλας.
Ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 τονίζει ότι “Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο με πέρυσι. Κοιτάξαμε να αναπληρώσουμε όσο γίνεται καλύτερα τους παίκτες που έφυγαν. Θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα πρόκληση. Εχουμε νεανική ομάδα και με δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Το ρόστερ

Ενα κομμάτι λείπει για να συμπληρωθεί το θερινό μεταγραφικό παζλ της Καλαμάτας ‘80, καθώς η μεσσηνιακή ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός παίκτη για τις θέσεις 3-4. Αυτό το καλοκαίρι απέκτησε τους Γιάννη Πέτρου από το Κορωπί, τον Μιχάλη Παπαγεωργίου από τον Ολυμπιακό, τους Αρη Σκοπέτο και Γιώργο Πραμαγκιούλη από τον Ακάδημο, τον Δημήτρη Χατζή από ΕΦΟΑ και τον Φίλιππο Αρώνη από τον Οίακα Ναυπλίου, με τον οποίο θα αναμετρηθεί η Καλαμάτα ‘80 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.  Ο Αλ. Κορογώνας θα στηριχθεί ακόμα στους Γιάννη Πετρόπουλο, Γιάννη Μπουγά, Παναγιώτη Πατικόπουλο, Σπύρο Ευτυχιάκο, Δημήτρη Μέντη, Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, Παναγιώτη Κατσαρέα, Γιάννη Βούλγαρη, Παναγιώτη Αρβανίτη, Κώστα Κοντόπουλο και Νίκο Φραγκέα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ