Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 14:56

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Πρώτο φιλικό αύριο με Πολύβιο

Γράφτηκε από τον

 

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Καλαμάτας ‘80, η οποία μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ φέτος επιστρέφει στην Γ’ εθνική.

Η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι μεγάλη, οι παίκτες δείχνουν διάθεση ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, στοιχεία που επιτρέπουν στον τεχνικό των “Λύκων” Αλέξη Κορογώνα να ετοιμάσει όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα για την πρεμιέρα της Γ’ εθνικής. Θυμίζουμε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί στις 15 Οκτωβρίου με την Καλαμάτα ‘80 να παίζει στην πρεμιέρα εκτός έδρας με τον Οίακα Ναυπλίου.

Στο μεταξύ, μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που κύλησε ικανοποιητικά έφτασε η ώρα και για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο έχει προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή στις 8 μ.μ. στην Τέντα με αντίπαλο τον Πολύβιο Μεγαλόπολης, όπου το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας ‘80 θα πάρει μια πρώτη γεύση όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας και την δυναμικότητα της ομάδας.

Την επόμενη εβδομάδα η Καλαμάτα ‘80 θα συμμετέχει στο τουρνουά του Ηλυισιακού στην Αθήνα, το οποίο θα γίνει από τις 16 εώς τις 18 του μήνα.