Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 10:50

Aρχίζει προπονήσεις η ακαδημία του Ευκλή Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με κεντρική φιλοσοφία το σύνθημα «παίζω-διασκεδάζω-μαθαίνω» ξεκινούν από σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής καλαθοσφαίρισης του Ευκλή Καλαμάτας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, στόχος της ακαδημίας είναι να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και εκτός από το να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να παίξουν και να διασκεδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να κάνουν νέες φιλίες, να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής σε ομαδικό άθλημα, να ευαισθητοποιηθούν σε αξίες όπως είναι η ομαδικότητα, η ευγενής άμιλλα, η ανεκτικότητα και η αλληλεγγύη, να μάθουν να σέβονται και να τηρούν τους κανόνες του αθλήματος, να γίνουν σωστοί αθλητές δια βίου άσκησης, αλλά και (σε συνεργασία με τους γονείς) σωστούς ανθρώπους.

Επιπλέον, ο μακροπρόθεσμος στόχος του συλλόγου είναι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής να στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στην Τέντα και στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Νέδοντα.

Διδάσκει ο προπονητής μπάσκετ και καθηγητής φυσικής αγωγής Ηλίας Στακιάς.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ηλία Στακιά (τηλ, 6947006353) στον έφορο τμήματος μπάσκετ Χρήστος Λυμπερόπουλος (τηλ. 6936780144) και στην Τέντα κάθε Σαββατοκύριακο 8.30-9.30 το πρωί.