Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 14:55

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ηττα από Απόλλωνα Σμύρνης στο τουρνουά “Αριστομένης Γκλιάτης”

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ηττα από Απόλλωνα Σμύρνης στο τουρνουά “Αριστομένης Γκλιάτης”

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα το βράδυ το τουρνουά μπάσκετ “Αριστομένης Γκλιάτης” που διοργάνωσε ο Ηλυσιακός στο Κλειστό Γήπεδο των Ιλισίων και ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Αριστομένη Γκλιάτη, ενός ανθρώπου που προσέφερε τα μέγιστα στο τμήμα μπάσκετ και γενικότερα στα τμήματα του Ηλυσιακού.

Η διοργανώτρια ομάδα ήταν και η νικήτρια του τουρνουά πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Οσον αφορά την Καλαμάτα ‘80, στο τρίτο της ματς την Δευτέρα το βράδυ γνώρισε την ήττα με 71-59 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στα δύο πρώτα ματς η Μεσσηνιακή ομάδα είχε χάσει με 67-46 από τον διοργανωτή Ηλυσιακό και με 59-52 από τον ΑΣ Τυφών.

Πριν από την έναρξη του τελευταίου αγώνα, ο Ηλυσιακός απένειμε αναμνηστικά κύπελλα στις υπόλοιπες ομάδες (Καλαμάτα 1980, Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και Α.Σ. Τυφών), θέλοντας να τις ευχαριστήσει για την συμμετοχή τους.

Ο προπονητής των Μεσσήνιων Αλέξης Κορογώνας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του βγάζοντας συμπεράσματα όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας αλλά και τις δυνατότητες της Καλαμάτας ‘80.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν 5-6 φιλικά ματς ακόμη. Το πρώτο από αυτά θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, ωστόσο μέχρι χθες δεν είχε οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος.

Μεταγραφικά, η Μεσσηνιακή ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός φόργουορντ με τον οποίο θα συμπληρωθεί το ρόστερ των “Λύκων” που φέτος επιστρέφουν στην Γ’ εθνική.

 Στο τουρνουά “Αριστομένης Γκλιάτης” για την Καλαματα ‘80 αγωνίστηκαν οι οι Πετρόπουλος, Πέτρου, Παπαγεωργίου, Σκοπέτος, Χατζής, Πραμαγγιούλης, Κοντόπουλος, Μέντης, Πατικόπουλος, Φραγγέας, Αναγνωστόπουλος, Αρβανίτης, Αρώνης, Βούλγαρης, Κατσαρέας.