Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 15:56

Στον Ολυμπιακό ο Νίκος Τσολάκης του Γ.Σ. Μεσσήνης!

Γράφτηκε από τον
Στον Ολυμπιακό ο Νίκος Τσολάκης του Γ.Σ. Μεσσήνης!

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι πλέον ο Νίκος Τσολάκης.

Ο 14χρονος μπασκετμπολίστας του Γ.Σ. Μεσσήνης υπέγραψε στους “ερυθρόλευκους”, όπου θα ενταχθεί λόγω ηλικίας στην παιδική του ομάδα, αλλά αν συνεχίσει έτσι το μέλλον θα είναι λαμπρό. Ο Τσολάκης έχει ύψος 2.01 και με τις εμφανίσεις του και την εθνική παμπαίδων βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Α1.  Τελικά επέλεξε τον Ολυμπιακό και πλέον καλείται να ξεδιπλώσει σε υψηλότερο επίπεδο το ταλέντο του.
Ο Γ.Σ. Μεσσήνης με ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνει τη μεταγραφή και εξηγεί το λόγο που έδωσε τα χέρια με τους “ερυθρόλευκους”.
“Ο Σύλλογός μας παραχώρησε τον αθλητή του  Νίκο Τσολάκη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος θα ενισχύσει το παιδικό του. Είναι ηλικίας 14 ετών (γν. 2003) με ύψος 2.01 συμμετέχει στην εθνική ομάδα παμπαίδων και θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην ηλικία του. Τον ήθελαν πολλές ομάδες της Α1, αλλά ο σύλλογός μας και η οικογένειά του επέλεξαν να μεταγραφεί στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, διότι θα βρίσκεται στα καλύτερα προπονητικά χέρια.  Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου μας το 2013, με προπονητή τον Μιχάλη Μπακογιάννη, έλαβε μέρος στα πρωταθλήματα μίνι και παίδων και πέρυσι ήταν στην αποστολή της ανδρικής ομάδας, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ”. , καταλήγει η ανακοίνωση του Γ.Σ. Μεσσήνης.