Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 14:21

Κεραμιδάς αντί Μίσσα τελικά στην κλήρωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Μίσσας που οδήγησε την Εθνική ανδρών στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ δεν θα έρθει τελικά (όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί) το Σάββατο στην Καλαμάτα για την ετήσια γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στην οποία θα γίνουν και οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας ανδρών και γυναικών.

Ο Μίσσας είναι τεχνικός σύμβουλος στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με την οποία έχει υποχρεώσεις το Σάββατο για αυτό και ειδοποίησε την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πως τελικά δεν θα δώσει το παρών στη γιορτή. Ετσι προσκλήθηκε και θα έρθει στην Καλαμάτα ο προπονητής της Εθνικής γυναικών στο μπάσκετ Κώστας Κεραμιδάς, ο οποίος θα είναι και ομιλητής στην εκδήλωση.

Συγκεκριμένα θα μιλήσει με θέμα “Εθνική ομάδα γυναικών, ζούμε το όνειρο, σχεδιάζουμε το μέλλον”.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο Ιωάννης Μπίρης (Ιατρός – Χειρούργος, με ειδικότητα στην υπερηχο-τομογραφία), με θέμα “Προ-αγωνιστικός Έλεγχος Αθλητών”.

Θυμίζουμε ότι η γιορτή θα φιλοξενηθεί στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Πέρα από τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων, θα θα βραβευτούν οι αθλητές και οι προπονητές που διακρίθηκαν την περίοδο 2016-17, αλλά και πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους, τιμούν την καλαθοσφαίριση.