Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 15:52

Κληρώσεις και βραβεύσεις σήμερα από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον
Κληρώσεις και βραβεύσεις σήμερα από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

 

Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας ανδρών και γυναικών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα γίνουν σήμερα Σάββατο στην Καλαμάτα.

Παράλληλα θα βραβευτούν οι αθλητές και οι προπονητές που διακρίθηκαν την περίοδο 2016-17, αλλά και πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους, τιμούν την καλαθοσφαίριση. Η γιορτή θα φιλοξενηθεί στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ιωάννης Μπίρης (Ιατρός – Χειρούργος, με ειδικότητα στην υπερηχο-τομογραφία), με θέμα “Προ-αγωνιστικός Έλεγχος Αθλητών” και ο προπονητής της Εθνικής γυναικών στο μπάσκετ Κώστας Κεραμιδάς, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα “Εθνική ομάδα γυναικών, ζούμε το όνειρο, σχεδιάζουμε το μέλλον”.

Οσον αφορά τις απονομές των επάθλων, ο Σπύρος Καλούλι (Σ.Δ.Υ. Τρίπολης) θα βραβευτεί ως πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ανδρών. Ο Γιώργος Καραγιαννίδης (Καλαμάτα ‘80) ως πολυτιμότερος παίκτης.

Στη Β’ κατηγορία ανδρών, ο Μάριος Τσαγκάνης (Γ.Σ. Γαργαλιάνων) θα βραβευτεί ως πρώτος σκόρερ στον α’ όμιλο και ο Γιάννης Μαχαίρας (Αστέρας Βλαχιώτης) ως πρώτος σκόρερ στον β’ όμιλο.

Στη Γ’ κατηγορία ο Δημήτρης – Παναγιώτης Κυριακόππουλος (Α.Σ. Τριφυλίας) ως 1ος σκόρερ α’ ομίλου και ο Γιώργος Πολίτης (ΑΕΚ Καλαμάτας) ως πρώτος σκόρερ β’ ομίλου.

Στο πρωτάθλημα γυναικών η Γλυκερία – Δανάη Κουτέλα (Α.Π.Σ. Αρις) ως πρώτη σκόρερ, η Ευσταθία Καντέλη (Κ.Ο.Μ. Πελασγός) ως πολυτιμότερη παίκτρια και η Μαρία Μπακετέα (Πελασγός) ως πρώτη στα τρίποντα. Τέλος οι ομάδες που διακρίθηκαν την περσινή σεζόν είναι: Καλαμάτα ‘80 (Α’ κατηγορία ανδρών), Λακωνικός Κρόνος (Β’ κατηγορία ανδρών), Εράνη Φιλιατρών (Γ’ κατηγορία ανδρών), Καλαμάτα ‘80 (κατηγορία παίδων, εφήβων), Κ.Ο.Μ. Πελασγός (κατηγορία γυναικών, νεανίδων, κορασίδων, μίνι μπάσκετ), και Καλαμάτα ‘80 (1) (κατηγορία προ μίνι).

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ