Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 16:33

Παναθηναϊκό - Πανιώνιο είδαν οι μικροί της Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιήθηκε με σημαντική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά των αθλητών την Κυριακή η πρώτη φετινή σημαντική εκδήλωση της Ακαδημίας της Καλαμάτας '80, η οποία περιλάμβανε ταξίδι στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια αλλά και παρακολούθηση του αγώνα της Α1 εθνική κατηγορίας Παναθηναικός - Πανιώνιος.


Σύμφωνα με την συνολική εικόνα του ταξιδιού οι μικροί σήμερα και “μεγάλοι” αύριο άσοι του συλλόγου της ομάδας μας, είχαν την δυνατότητα να συναγωνισθούν με αθλητές της ηλικίας τους αλλά και να δουν από κοντά σημαντικούς άσους του Ελληνικού μπάσκετ που φορούν την φανέλα του πρωταθλητή Παναθηναικού και του Πανιώνιου.
Επικεφαλής της αποστολής ήταν οι προπονητές της Καλαμάτας '80 Δημήτρης Αβδάλας, Αντώνης Παυλής, Αλέξης Κορογώνας, Θόδωρος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Τσιγαρίδης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Πουλουπάτης, Κονταργύρης και Σαρρής.
Η ομάδα της Καλαμάτας ευχαρίστησε τους συλλόγους "Νίκη Αμαρουσίου". "Γ.Σ.Βριλλησίων - Nick Boudouris Academy" καθώς και την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την φιλοξενία που παρείχαν ενώ προανήγγειλε ότι ανάλογες εκδηλώσεις της ακαδημίας θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χαλαρά και… περίπλοκα! Καν’ το όπως πέρυσι! »