Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 14:11

Αρης - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός οι ημιτελικοί του κυπέλλου

Γράφτηκε από τον

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Νοκ-άουτ και οι δύο αναμετρήσεις στις 5 Νοεμβρίου.

Έγιναν γνωστά τα ζευγάρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Άρης θα υποδεχθεί στο "Αλεξάνδρειο" τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει (ως γηπεδούχος) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Να τονίσουμε πως είναι νοκ-άουτ και οι δύο αναμετρήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι Σταύρος Δουβής και Γιώργος Χήνας, τον Παναθηναϊκό οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος, τον Άρη ο Δημήτρης Παπακυριάκης, ενώ έκανε αίσθηση το γεγονός πως στην κλήρωση της ΕΟΚ δεν έδωσε το "παρών" κανένας εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

Στο ενδεχόμενο που επικρατήσουν τα φαβορί, δηλαδή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, θα έχουμε "αιώνιο" τελικό ύστερα από πέντε χρόνια, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν σε τελικό Κυπέλλου "ερυθρόλευκοι" και "πράσινοι", ήταν το 2013, όταν και είχε επικρατήσει το "τριφύλλι" (81-78). Ο Άρης έλαβε μέρος στον περσινό τελικό, στον οποίο ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό (68-59), ενώ τελευταία συμμετοχή της "Ένωσης" στην τελική φάση της διοργάνωσης ήταν το 2001, όταν και κατέκτησε το τρόπαιο.

Τα ζευγάρια στην ημιτελική φάση (5 Νοεμβρίου):

Άρης - Ολυμπιακός

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Πηγή: sport24.gr