Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 13:24

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Δύσκολη πρεμιέρα στο Ναύπλιο, αλλά πάμε για ότι καλύτερο”, λέει ο Α. Κορογώνας

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία της Καλαμάτας ‘80 για την πρεμιέρα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα ταξιδέψει την Κυριακή στο Ναύπλιο για να αντιμετωπίσει τον Οίακα, (5 μ.μ.) ο οποίος έχει μεταξύ άλλων στις τάξεις του τον πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Μιχάλη Πελεκάνο, αλλά και υψηλό μπάτζετ. Ο Αλέξης Κορογώνας κάνει λόγο για δύσκολη πρεμιέρα, αλλά τονίζει ότι η ομάδα του θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για την... έκπληξη.

“Μας περιμένει μια δύσκολη πρεμιέρα, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο αντίπαλός μας έχει ενισχυθεί και θα είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Θα πάμε όμως για ότι καλύτερο”, λέει στο “Notosport” ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80, που βλέπει με ικανοποίηση το απουσιολόγιο να είναι λευκό.

Πήρε Μπάζιο, σε Κλειστό και Μεσσήνη οι προπονήσεις

Ο Παναγιώτης Μπάζιος από τη Μεγαλόπολη είναι το τελευταίο απόκτημα της Καλαμάτας ‘80 και αναμένεται να δώσεις λύσεις κάτω από τη ρακέτα. Ο Μπάζιος αγωνίστηκε μάλιστα και στο πρόσφατο τουρνουά που έγινε στη μνήμη του Σωτήρη Δαμουρά. Αγωνιστικά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι προπονήσεις διεξάγονται είτε στο Κλειστό, είτε στη Μεσσήνη, καθώς η Τέντα δεν είναι διαθέσιμη λόγω του διεθνούς φεστιβάλ χορωδιών.