Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 12:27

Με Πεδουλάκη σήμερα στη Σπάρτη η συνέντευξη των προπονητών της Α’ κατηγορίας

Γράφτηκε από τον
Με Πεδουλάκη σήμερα στη Σπάρτη η συνέντευξη των προπονητών της Α’ κατηγορίας

 

Ο γνωστός Ελληνας προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης θα δώσει το "παρών" στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν σήμερα οι προπονητές των 12 ομάδων της Α’ κατηγορίας μπάσκετ.

Πιο αναλυτικά, η συνέντευξη θα δοθεί στις 7 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού (Οθωνος Αμαλίας 129) στη Σπάρτη, με κεντρικό ομιλητή τον Αργύρη Πεδουλάκη. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την Προβολή και Ανάπτυξη της Καλαθοσφαίρισης, στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, με την ευκαιρία της έναρξης του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών. Κεντρικός ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης θα είναι ο διακεκριμένος Ελληνας προπονητής καλαθοσφαίρισης Αργύρης Πεδουλάκης.

Μετά το πέρας της Συνέντευξης των Προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα απονείμει τιμητικές πλακέτες σε αθλητές και προπονητές που με τη δική τους αγωνιστική δράση, έχουν συμβάλει διαχρονικά στην Ανάπτυξης της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο”. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ