Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 10:53

Αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ στην Α’ κατηγορία

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται οι 12 ομάδες της Α’ κατηγορίας μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, καθώς το προσεχές Σάββατο θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική.

Χθες οι τεχνικοί των ομάδων παραχώρησαν για 4η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το πρώτο τζάμπολ. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην όμορφη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο γνωστός προπονητής βραβεύτηκε για την προσφορά του, καθώς επίσης και αρκετοί ακόμα Λάκωνες προπονητές, Πριν τις βραβεύσεις μίλησαν για το νέο πρωτάθλημα κατά σειρά οι εξής τεχνικοί: Μιχάλης Βερβαινιώτης (Σπαρτιατικός), Χρήστος Γενιάς (Απόλλωνας Τρίπολης), Σωτήρης Δημητρόπουλος (Θουρία), Αντώνης Κούτρης (Καλαμάτα B.C.), Ηλίας Μπαλλής (Σύλλογος Δρομέων), Παντελής Μπεμπέτσος (Α.Ε. Σπάρτης), Θανάσης Σκιαδάς (Λακωνικός Κρόνος), Ηλίας Στακιάς (Ευκλής), Αργύρης Τσώνης (Πολύβιος0 και Γιώργος Τσατσουλής (Πελασγός). Απουσίαζαν οι Μιχάλης Μπακογιάννης (Γ.Σ. Μεσσήνης) και Αντώνης Παυλής (Ατλας). Με εξαίρεση τον Αντώνη Κούτρη που μίλησε για πρωτάθλημα και τον Ηλία Μπαλλή που είπε ότι η ομάδα του έχει υψηλές βλέψεις, οι υπόλοιποι τόνισαν ότι στόχος είναι η καλή πορεία.

Ποιοι βραβεύτηκαν

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τίμησε εκτός από τον Αργύρη Πεδουλάκη, τον παλιό διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου Σπύρο Παπαδάκο, τον καθηγητή φυσικής αγωγής Γιάννη Σταυρόπουλο και τους προπονητές μπάσκετ Παντελή Μπεμπέτσο, Θύμιο Παπαδοιά, Τάσο Δαμιανός και Στέφανο Χίο. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Αραχωβίτης, ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σπύρος Παυλάκος και ο Αργύρης Πεδουλάκης, που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής. Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Μιχάλης Βασιλόπουλος, ενώ η βραδιά έκλεισε με ενημέρωση των διαιτητών στους προπονητές για τις αλλαγές στους κανονισμούς.