Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 11:43

Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος για την Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον

Ετοιμη είναι η Καλαμάτα B.C. για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο φιλόδοξος σύλλογος θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή τον Ατλαντα (8 μ.μ.), στο ματς με το οποίο θα ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο φυσικά από τη νίκη.

Η Καλαμάτα B.C. θέλει να επιστρέψει άμεσα στη Γ’ εθνική, όπως ξεκαθάρισε και ο προπονητής της Αντώνης Κούτρης στη χθεσινή media day. “Εχουμε ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών. Στόχος στο πρωτάθλημα είναι μόνο η άνοδος. Είχαμε βέβαια προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών στην προετοιμασία και θέλουμε χρόνο για να δέσουμε. Σιγά, σιγά, επανέρχονται οι τραυματίες και πιστεύω ότι θα πάμε καλά”.

Η μοναδική απουσία για τον Αντώνη Κούτρη ενόψει της πρεμιέρας είναι ο Γιαννουκάκης, μιας και οι Τσικούρης, Κουτίβας και Κούτρης αποθεραπεύτηκαν. Ο προπονητής της Καλαμάτας B.C. μιλώντας για το αυριανό ματς με τον Ατλαντα είπε: “Οι πρεμιέρες είναι πάντα περίεργες, αλλά δεν το συζητάμε πως θέλουμε μόνο τη νίκη. Θα είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν έμπειρους παίκτες. Στόχος μας είναι να ανεβάζουμε ένταση σε άμυνα και επίθεση και να πηγαίνουμε τα παιχνίδια σε υψηλό σκορ”.