Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 12:22

Θέλει πρωτάθλημα ο Γ.Σ. Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Από τη Μεγαλόπολη ξεκινά σήμερα η προσπάθεια του Γ.Σ. Μεσσήνης για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον Πολύβιο με σκοπό, όπως λέει ο Μιχάλης Μπακογιάννης, να επιστρέψει στη βάση της με το ροζ φύλλο αγώνα.

“Θεωρούμε ότι είμαστε πιο έμπειροι και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί απέναντι σ’ έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο. Για εμάς στόχος είναι το πρωτάθλημα και θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, γιατί η ανδρική ομάδα είναι ο καθρέφτης του συλλόγου. Αυτή φέρνει φιλάθλους, χορηγούς και βοηθά τα μικρά παιδιά να έχουμε παραστάσεις. Παράδειγμα ο Νίκος Τσολάκης, που πήρε φέτος μεταγραφή στον Ολυμπιακό και είναι στην εθνική παμπαίδων. Με αυτή τη μεταγραφή ανοίξαμε πόρτες”, είπε ο προπονητής – παίκτης του Γ.Σ. Μεσσήνης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο “Μεσσήνη” με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος τόνισε επίσης ότι στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. “Γι’ αυτό ενισχύσαμε την ομάδα με 5 νέους παίκτες. Συμμετέχουμε ανελλιπώς στην Α’ κατηγορία από το 2000 με πορείες πρωταθλητισμού, 4 ανόδους στη Γ’ εθνική, είχαμε δύο συμμετοχές σε τελικό κυπέλλου και έχουμε πάρει 2η, 3η και 4η θέση”. Ο Γρ. Παναγιωτόπουλος ζήτησε στη συνέχεια τη στήριξη του δήμου,, αλλά και των επιχειρηματιών, μιας και η ομάδα δεν έχει πάρει τα τελευταία 5 χρόνια επιχορήγηση και έχει πολλά έξοδα, με διαιτητές, δελτία, αλλά και παράβολο στο Δήμο για τη χρήση του κλειστού.

Το “παρών” στη συνέντευξη έδωσαν ακόμα, οι παράγοντες Παναγιώτης Τσιμπούρης, Παναγιώτης Περιβολάρης, Κώστας Χούλιρηας και οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Χλέππας, Αγγελος Αντωνόπουλος, Διονύσης Σαμπαζιώτης και Παναγιώτης Στοϊκίδης. Για το ματς με τον Πολύβιο το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Παναγιώτης Τσέκας που απέχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η αποστολή είναι: Διονύσης Σαμπαζιώτης, Γιώργος Χλέπας, Αγγελος Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Στοϊκίδης, Βασίλης Στρατόπουλος, Παναγιώτης Παλαμίδης, Γιώργος Σπυρόπουλος, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Μιχάλης Μπακογιάννης, Παναγιώτης Ζαρακαμπόπουλος, Ειο Τόσκα, Κώστας Πολυζωγόπουλος.

Τέλος, αύριο Κυριακή στις 10.15 θα γίνει στο κλειστό της Μεσσήνης ο αγιασμός για τις ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ.