Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 17:32

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παράπονα για τις ώρες προπόνησης στο Κλειστό

Γράφτηκε από τον

Προβλήματα έχει δημιουργήσει η κατανομή των ωρών για την χρήση του κλειστού γυμναστηρίου Κυπαρισσίας στους συλλόγους της πόλης με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονα παράπονα από τον Σύλλογο του Δίων.

Από την πλευρά του Συλλόγου τονίζεται ότι ο καταμερισμός που έχει γίνει τους αδικεί κατάφορα και δεν λαμβάνεται υπόψη ούτε η σχετική τους αίτηση ούτε η ιστορία του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο φέτος που έχει ομάδα βόλεϊ στην Β’ εθνική κατηγορία.

Χαρακτηριστικό των παραπόνων τους είναι ότι προκειμένου να εξισορροπηθούν οι ώρες τους δίνεται το γυμναστήριο 2-3 το μεσημέρι ώρες μη αξιοποιήσιμες, ενώ την Παρασκευή που το είχαν ζητήσει για όλο το απόγευμα προκειμένου να προετοιμαστούν οι ομάδες για τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν , τους αφαιρεί το δίωρο 8-10 το βράδυ.

Χαρακτηριστικά σε χθεσινή επιστολή τους προς το Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου μεταξύ άλλων αναφέρουν «με λύπη μας λάβαμε το από 12-10-17 πρόγραμμα διάθεσης ωρών στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Κυπαρισσίας όπου μας αδικεί αυτός ο καταμερισμός που έγινε μη λαμβάνοντας υπόψη ούτε την αίτηση μας , ούτε την ιστορία του Συλλόγου μας , ούτε την θέση του στις αθλητικές τοπικές ομοσπονδίες»

Ενώ συνεχίζουν αναφέροντας «ζητάμε να συγκληθεί το συμβούλιο σας ώστε να συζητηθούν τα παραπάνω με την ελπίδα ότι θα βρεθεί δίκαιη λύση. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για αυτό ώστε να έχουμε την δυνατότητα παρουσίας σε αυτό γιατί τα πρωταθλήματα μπάσκετ και βόλεϊ ξεκινούν τον επόμενο μήνα Νοέμβριο και οι τοπικές ομοσπονδίες περιμένουν απάντηση αν είμαστε έτοιμοι να συμμετέχουμε σε αυτά».

 Κ.Μπ.