Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 14:34

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Με περισσότερες λύσεις κόντρα στον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Με περισσότερες λύσεις κόντρα στον Απόλλωνα

Η κακή εμφάνιση και οι απουσίες είχαν ως συνέπεια η Καλαμάτα ‘80 να γνωρίσει την περασμένη Κυριακή τη 2η φετινή ήττα στην Τέντα με 42-53 από την Αγία Παρασκευή και την 4η στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα παραμένει στις τελευταίες θέσεις με 6 βαθμούς, όσους έχουν ακόμα η Ακράτα και ο Απόλλωνας Σμύρνης, που είναι και ο επόμενος αντίπαλος. Να σημειωθεί ότι χωρίς νίκη μετά από 5 αγωνιστικές παραμένουν μόνο η ΕΑ Πατρών και η Ολυμπιάδα, κόντρα στην οποία η Καλαμάτα ‘80 έχει πάρει το μοναδικό ροζ φύλλο αγώνα.

Στόχος πλέον είναι να πανηγυρίσει και μακριά από τη Μεσσηνία, με αντίπαλο τον Απόλλωνα, την Κυριακή στις 5 μ.μ. Πρόκειται για μια ομάδα στα μέτρα της Καλαμάτας ‘80, όπως ήταν βέβαια και η Αγ. Παρασκευή.

Το θετικό για τον Αλέξη Κορογώνα είναι ότι επιστρέφουν οι Κοντόπουλος, Χατζής και Σκοπέτος. Οι δύο απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Σκοπέτος ήταν τραυματίας. Ετσι θα έχει περισσότερες επιλογές ενόψει Απόλλωνα. Για μία ακόμα φορά πάντως δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς ο Αναγνωστόπουλος δεν θα αγωνιστεί μεθαύριο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκτός είναι και ο τραυματίας Πραμαγκιούλης.