Παρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 14:16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Χωρίς τέσσερις την Κυριακή με Ακράτα

Γράφτηκε από τον

Με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Η Καλαμάτα ‘80, για τον 1ο όμιλο, θα υποδεχτεί στις 5 μ.μ. την Τέντα την Ακράτα η οποία έχει ένα βαθμό περισσότερο από τη Μεσσηνιακή ομάδα, αλλά πρόκειται για σύνολο που αδικείται από τη βαθμολογική του θέση.

“Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, παρότι αυτό δεν φαίνεται στη βαθμολογική συγκομιδή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όπως κάνουμε σε όλα τα εντός έδρας ματς και θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου”, λέει ο Αλέξης Κορογώνας για τη μεθαυριανή αναμέτρηση. Ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 για μία ακόμα φορά πάντως βλέπει το απουσιολόγιο να έχει αρκετά ονόματα. Συγκεκριμένα, δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Ακράτα οι Πραμαγκιούλης, Αναγνωστόπουλος, Κοντόπουλος και Πέτρου. Ο πρώτος είναι τραυματίας από το ματς της πρεμιέρας στο Ναύπλιο, ο Αναγνωστόπουλος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν το τελευταίο διάστημα να ακολουθεί τις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Κοντόπουλος χτύπησε στον ώμο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ο Πέτρου θα λείψει για προσωπικούς λόγους.

Παρά τα προβλήματα η Καλαμάτα ‘80 θα προσπαθήσει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα ώστε να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά, μιας και μετά τη νέα ήττα από τον Απόλλωνα βαθμολογικά βρίσκεται πάνω μόνο από την Ε.Α. Πατρών.