Σάββατο, 30 Νοέμβριος 2013 12:25

Σημαντικά παιχνίδια σε Σπάρτη και Τέντα, το πρόγραμμα της Α' κατηγορίας μπάσκετ

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 1 Δεκεμβρίου η 2η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας με μεγάλα από κάθε πλευρά παιχνίδια σε Σπάρτη και Τέντα. Σύμφωνα λοιπόν με το επίσημο πρόγραμμα στην κορυφή του ενδιαφέροντος είναι οι αναμετρήσεις Λακωνικός Κρόνος - Ακάδημος Καλαμάτας και Ατλας - Πολύβιος ενώ θα γίνουν ακόμη τα παιχνίδια Δίωνας Κυπαρισσίας - Παναθηναϊκός, Σύλλογος Δρομέων - ΑΕ Σπάρτης, Αναγέννηση - Σπαρτιατικός και τέλος ρεπό έχει ο ΝΟ Πύλου.


Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι:

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Ενα από τα πολύ ενδιαφέροντα όπως αναμένεται παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής είναι αυτό που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Σπάρτης με αντιπάλους τον γηπεδούχο και πολύ υπολογίσιμο Λακωνικό Κρόνο και τον φιλόδοξο σύμφωνα με τους υπευθύνους του αλλά και στην σημαντική μεταγραφική του ενίσχυση Ακάδημο Καλαμάτας. Η συγκεκριμένη λοιπόν αναμέτρηση μεταξύ δύο αντιπάλων με σημαντικούς παίκτες θεωρείται ανοικτή όσον αφορά τον τελικό νικητή γεγονός σίγουρα θετικό για όσους βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού.
Πρώτος ρέφερι του αγώνα θα είναι ο Ταβουλαρέας και δεύτερος ο Χριστόπουλος.

ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την ίδια ώρα με το παιχνίδι της Σπάρτης θα αρχίσει στο κλειστό της Κυπαρισσίας η αναμέτρηση του γηπεδούχου Δίωνα με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Σύμφωνα με την εικόνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι πράσινοι του Γιώργου Γεωργακίλα έδειξαν να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Δίωνα που σίγουρα ο τεχνικός του Νίκος Δημόπουλος θα έχει σχεδιάσει διαφορετικό τρόπο αντίδρασης.
Πρώτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Νάστος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Το τρίτο σημερινό παιχνίδι Σύλλογος Δρομέων Υγείας-ΑΕ Σπάρτης θα αρχίσει στις 7.30 το βράδυ στο κλειστό της Τρίπολης με τους γηπεδούχους να έχουν λόγω εμπειρίας στην κατηγορία αλλά και στους παίκτες πλεονέκτημα όσον αφορά την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης.
Βέβαια και η νεανική ομάδα της ΑΕ Σπάρτης αναμένεται να κάνει την δική της προσπάθεια για να μπορεί το τι μπορεί να διεκδικήσει από την αναμέτρηση της Τρίπολης. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αναστόπουλος και Δούβρης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Η νεοφώτιστη στην κατηγορία Αναγέννηση θα υποδεχθεί αύριο το απόγευμα στις 6 στην Τέντα τον σαφώς πιο έμπειρο σε αυτήν Σπαρτιατικό. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από επιτυχίες στην 1η αγωνιστική γεγονός που σίγουρα τους δίνει την δυνατότητα να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν για να φθάσει μία από αυτές στην δεύτερη της νίκη για την οποία πάντως προβάδισμα έχουν οι κιτρινόμαυροι της Σπάρτης και τους γηπεδούχους να έχουν σίγουρα τις δικές τους αντιρρήσεις. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Νάστος και Μπακετέας.

ΑΤΛΑΣ - ΠΟΛΥΒΙΟΣ

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής θα πέσει αύριο το βράδυ στις 8 στην Τέντα με την σημαντική και για τους δύο αντιπάλους αναμέτρηση Ατλάς - Πολύβιος αφού ο νικητής της θα δει την συνέχεια του στον φετινό μαραθώνιο με πολύ καλύτερη διάθεση. Βέβαια επειδή είναι ακόμη πολύ νωρίς ακόμη και ο χαμένος έχει τον χρόνο να ανασυνταχθεί για μια πιο καλή για αυτόν παρουσία στα επόμενα παιχνίδια της κατηγορίας.
Τον σημαντικό σίγουρα αγώνα θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Σχοινάς.

Το πρόγραμμα
σε παίδες και έφηβους

ΠΑΙΔΕΣ
Σάββατο
Φιλαθλητικός - Λακωνικός Κρόνος
Σπάρτη 8 μ.μ. Χριστόπουλος-Τσούβαλης
Δίωνας Κυπαρισσίας-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
Κυπαρισσία 4 μ.μ., Νάστος
ΕΦΗΒΟΙ
Κυριακή
Λακωνικός Κρόνος - Γύθειο
Σπάρτη 3 μ.μ., Δούβρης - Γεωργόπουλος