Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 18:41

Μηχανικοί και Δικηγόροι έπαιξαν μπάσκετ για τον Σύλλογο ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ

Γράφτηκε από τον

Ενας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας, με το τελικό αποτέλεσμα να ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε.

Οι ομάδες του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας βρέθηκαν στο παρκέ και έπαιξαν για τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΜΕΑ ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ, καθώς τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν στο εν λόγω σωματείο. Για μία ακόμα φορά Μηχανικοί και Δικηγόροι έδειξαν λοιπόν το κοινωνικό τους πρόσωπο, και συνάμα έστειλαν μήνυμα προσφοράς και αθλητισμού.

Το "παρών" στο γήπεδο έδωσε και ο πρόεδρος του ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ Γιώργος Λαζαρίδης, που ευχαρίστησε τις ομάδες γι' αυτή την κίνησή τους, ενώ πριν το τζάμπολ απηύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης και εκ μέρους των δύο ομάδων οι Ξηργογιάννης κα Κουτραφούρης.

Για την ιστορία οι Μηχανικοί νίκησαν με 47-39.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Αλέξης Κορογώνας): Νίκος Σουρίλας, Γιώργος Αλεξόπουλος, Σταύρος Καράμπελας,Γιώργος Σκούλικας, Μάριος Γούλιας, Ανδρέας Μάρκου, Νίκος Ξεροβάσιλας,Στάθης Σταματόπουλος, Χρήστος Μακρής,Ηλίας Γεωργουλάκος, Περικλής Ξηρογιάννης,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Βασίλης Κανάκης): Θεόδωρος Γαϊτάνης, Μιχάλης Γεωργουλάκος, Νεκτάριος Παναγόπουλος, Νίκος Γιαννακόπουλος, Δήμος Μπουσούνης, Αντώνης Κούτρης, Σταύρος Σταυρόπουλος, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Κανάκης.