Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 14:34

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ‘80: Επαιξε με Παναθηναϊκό, Αγ. Παρασκευή και είδε το ματς με Εφές

Γράφτηκε από τον

Ενα διήμερο γεμάτο εμπειρίες έζησε η ακαδημία μπάσκετ της Καλαμάτας ‘80, καθώς την περασμένη Πέμπτη τα τμήματα παιδικό και μίνι μετέβησαν στην Αθήνα και αντιμετώπισαν αρχικά το τμήμα μίνι το αντίστοιχο της Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια στο ΟΑΚΑ το παιδικό έπαιξε με τον Παναθηναϊκό!

Επειτα σύσσωμη η αποστολή του ΑΟΚ 1980 παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ανατολού ΕΦΕΣ για την Ευρωλίγκα.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες είχαν έτσι την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μπασκετικά τους πρότυπα και να συνομιλήσουν μαζί τους. Η άφιξη στη Καλαμάτα τις πρώτες πρωινές ώρες συνοδευόταν από χαρά και ικανοποίηση για όλους.

Φιλικά με Βριλήσσια στην Καλαμάτα

Την ακριβώς επόμενη μέρα η Καλαμάτα ‘80 φιλοξένησε τμήματα των προμίνι και μίνι του Γ.Σ Βριλησσίων του γνωστού Νίκου Μπουντούρη που σαν αθλητής του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα Ελλάδος, 2 Ευρωπαϊκά κύπελλα και την Ευρωλίγκα το 2000. Δόθηκαν μια σειρά από φιλικούς αγώνες για τους πιο μικρούς αθλητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με παιδιά της ίδιας με αυτά ηλικίας από την Αθήνα και έτσι να διευρύνουν τις μπασκετικές τους εμπειρίες. Το παραγωγικό αυτό διήμερο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Καλαμάτας ‘80 είναι “Η συνέχεια της προσπάθειας και της λογικής της ανταποδοτικότητας, που έχει ξεκινήσει ο ΑΟ Καλαμάτα 1980 εδώ και πολλά χρόνια που έχει ως στόχο την παραγωγή ολοκληρωμένων παικτών και παικτριών”.