Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 19:15

Κουκάκης αντί Κουτραφούρη στην προεδρία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μετά από 27 χρόνια!

Γράφτηκε από τον

Μετά από 27 χρόνια στην θέση του προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Γιάννης Κουτραφούρης αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη.

Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε χθες είχαμε αναδιάρθρωση στην διοίκηση με τον πρώην πλέον αντιπρόεδρο Σταύρο Κουκάκη να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, ενώ ο Κουτραφούρης παραμένει στην διοίκηση ως μέλος.

Μια ιδιαίτερη στιγμή για την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μιας και ο Γιάννης Κουτραφούρης ήταν πρόεδρος της τοπικής επιτροπής από το 1983 και στην συνέχεια ο πρώτος και μοναδικός μέχρι χθες πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από το 1991!

Αναλυτικά η σύνθεση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έχει ως εξής:

Πρόεδρος Σταύρος Κουκάκης, α’ αντιπρόεδρος Χρήστος Δαμουράς, β’ αντιπρόεδρος Μιχάλης Βακαλόπουλος, γ’ αντιπρόεδρος Παναγιώτης Παγκράτης, γενικός γραμματέας Θανάσης Μακαρούνης, ταμίας Νικήτας Βεργινάδης, ειδικός γραμματέας Παναγιώρης Τσιμπούρης, μέλη οι Σπύρος Παυλάκος, Παναγιώτης Μάλαμας, Γιάννης Κουτραφούρης, Σπύρος Ηλιόπουλος.  

“Ηρθε η ώρα να γίνει η αλλαγή”

Σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία” ο Γιάννης Κουτραφούρης τόνισε πως έκρινε ότι ήταν η σωστή ώρα να αποχωρήσει, τονίζοντας βέβαια την στήριξη του στα πρόσωπα που βγαίνουν μπροστά: “Ηρθε η ώρα να γίνει αυτή η αλλαγή. Ημουν για μεγάλο χρονικό διάστημα επικεφαλής και ήρθε η ώρα να βγουν πιο νέα παιδιά μπροστά και να αναλάβουν να τρέξουν το μπάσκετ της περιοχής. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο ως ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο Στ. Κουκάκης είναι εξαιρετικό παιδί και φίλος όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστεί”, τόνισε ο Γιάννης Κουτραφούρης.