Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 14:29

Στην Τρίπολη στις 25 Μαρτίου το 2ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ διοργανώνει 2ο All Star Game της Α’ κατηγορίας. Η φετινή διοργάνωση θα γίνει στο ΑΚΔ Τρίπολης την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 6 μ.μ.

Θα διεξαχθούν ακόμη αγώνας επίδειξης μεταξύ των κλιμακίων παίδων της Ένωσής και διαγωνισμός τριπόντων.

Η επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στο All Star Game, θα γίνει με ψηφοφορία από όλους τους φίλους της καλαθοσφαίρισης, μέσω της Ιστοσελίδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (www.ekaskenop.gr).

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, (Θέση 1: Play-Maker– Θέση 2: Guard– Θέση 3: Small Forward – Θέση 4: Power Forward – Θέση 5: Center), για τους 10 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο πεντάδες των All Star ομάδων, στο τζάμπολ του αγώνα. Οι υπόλοιποι 14 αθλητές θα επιλεγούν από τους προπονητές των 2 All Star ομάδων.

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, μέχρι την 17η αγωνιστική (03-04/03/2018).

Για τις θέσεις του 1ου Προπονητή και του συνεργάτη του (Head Coach & Assistant Coach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των All Star αθλητών ξεκίνησε την Τρίτηκαι θα ολοκληρωθεί τη Τρίτη 6/3/2018.

“Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και αποτελεί μια ακόμη Γιορτή για το δικό μας Μπάσκετ”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.