Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 17:09

Eφτασε στο Ηράκλειο η Εθνική

Γράφτηκε από τον
Eφτασε στο Ηράκλειο η Εθνική

Η Εθνική έφτασε στη... βάση της για το δεύτερο «παράθυρο».

Στο Ηράκλειο, όπου θα υποδεχθεί την Εσθονία (23/2, 18.30) και την Μεγάλη Βρετανία (25/2, 18.00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η Εθνική Ανδρών. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει στη διάθεσή του 15 παίκτες για την προετοιμασία που θα συνεχιστεί από το απόγευμα στα «Δύο Αοράκια».

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε για τη νέα αποστολή της ελληνικής ομάδας σε αυτό το δεύτερο «παράθυρο». «Με την Εσθονία δεν έχουμε ξαναπαίξει. Θα είναι μια κανούρια ομάδα για εμάς. Έτσι κι αλλιώς όμως όλα τα παιχνίδια χρειάζονται μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή. Με την Μεγάλη Βρετανία έχουμε ξαναπαίξει, ξέρουμε πάνω κάτω τι να περιμένουμε. Θα υπάρχουν και πάλι αλλαγές φυσικά, αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει. Θέλουμε δύο νίκες, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για δύο αγώνες εντός έδρας», ανέφερε ο γκαρντ του Άρη.

Ο ίδιος θεωρεί πως η συνοχή της ομάδας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. «Τα πράγματα είναι καλύτερα, γιατί σίγουρα είναι κάτι πιο οικείο σε εμάς πλέον όλο αυτό. Το θέμα είναι πως υπάρχουν καινούρια παιδιά, κάποιες προσθήκες κι αυτό που θέλουμε είναι να μπουν και τα καινούρια παιδιά στο κλίμα της ομάδας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων στο Ηράκλειο, είπε: «Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται στο Ηράκλειο. Παίρνει διοργανώσεις, αγαπάει το μπάσκετ και το είδαμε και την προηγούμενη φορά που παίξαμε εδώ. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο. Είναι σημαντικό να παίζεις για τη χώρα σου σε ένα γεμάτο γήπεδο και μπροστά σε ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ».

Πηγή: sport-fm.gr