Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2013 11:12

Α' κατηγορία μπάσκετ: Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Τέντα, Μεγαλόπολη και Σπάρτη

Γράφτηκε από τον
Α' κατηγορία μπάσκετ: Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Τέντα, Μεγαλόπολη και Σπάρτη

Αρχίζει σήμερα και ολκληρώνεται αύριο η τρίτη αγωνιστική στην μεγάλη τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με ενδιαφέροντα όσον αφορά τον τελικό νικητή παιχνίδια σε Τέντα (Παναθηναικός-Σύλλογος Δρομέων), Μεγαλόπολη(Πολύβιος-Αναγέννηση) και Σπάρτη (ΑΕ Σπάρτης-Ατλας Καλαμάτας).


Εκτός από τις παραπάνω αναμετρήσεις θα γίνουν ακόμη τα παιχνίδια Ακάδημος-Δίωνας Κυπαρισσίας και Σπαρτιατικός-ΝΟ Πύλου ενώ ρεπό σύμφωνα με το πρόγραμμα έχει ο Λακωνικός Κρόνος.
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι:

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Με τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης ο φιλόδοξος Ακάδημος Καλαμάτας ανοίγει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στις 6 το απόγευμα στην Τέντα κόντρα στον μαχητικό Δίωνα Κυπαρισσίας ο οποίος σίγουρα θα έχει σχεδιάσει τις δικές του αντιδράσεις. Αγωνιστικά πάντως και οι δύο αντίπαλοι αναμένεται να παραταχθούν με όλους τους ετοιμοπόλεμους αυτή τη περίοδο παίκτες τους στοιχείο σίγουρα καλό για όσους φίλους τους βρεθούν στις κερκίδες της Τέντας. Πρώτος ρέφερι της συνάτησης θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Σχοινάς(Κουνουσβελής)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Δύο ώρες αργότερα και πιό συκεκριμένα στις 8 το βράδυ στο ίδιο γήπεδο στην Τέντα θα γίνει το πολύ ενδιαφέρον όπως αναμένεται παιχνίδι του διημέρου μεταξύ του ικανού για όλα Παναθηναικού Καλαμάτας και του εκ των αήττητητων τω δύο πρώτων αγωνιστικών Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης.Προγνωστικά σε αυτή την αναμέτρηση σίγουρα δεν χωρούν αφού οι δύο ομάδες εχουν αρκετούς ποιοτικούς παικτες και την ικανότητα παράλληλα στην καλή τους ημέρα να ανεβάσουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον των θεατών για την ανάδειξη του τελικού νικητή.Πρώτος διαιτητής της συνάτησης είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Σχοινάς.

ΠΟΛΥΒΙΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Την πρώτη του φετινή νίκη ώστε να δεί την συνέχεια του στην Α τοπική κατηγορία με καλύτερη διάθεση θα ψάξει στις 7.30 το βράδυ στο κλειστό της Μεγαλόπολης ο γηπεδούχος Πολύβιος κόντρα στην νεοφώτιστη αλλά πολύ μαχητική σύμφωνα με τις πρώτες της εμφανίσεις Αναγέννηση Παραλίας.Διαιτητικό δίδυμο του αγώνα ο νικητής του οποίου αναμένεται να γίνει γνωστός μετά από δυνατή “κόντρα” θα είναι οι Καρδαράς και Καρνέζης.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΑΤΛΑΣ

Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών παρά τις πολλές δυσκολίες που σίγουρα κρύβει η αναμέτρηση θέλει η νεοφώτιστη στην Α κατηγορία ΑΕ Σπάρτης αύριο το μεσημέρι στις 2 στο κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας κόντρα στον πιό έμπειρο από αυτήν Ατλαντα Καλαμάτας. Διαιτητές της αναμέτσησης στην οπου αν κάποια από τις δύο ομάδες περάσει τους 60 πόντους στην επίθεση θα έχει προβάδισμα στην κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης είναι οι Αναστόπουλος και Δούβρης.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Φαβορί για την παραμονή στον δρόμο των επιτυχιών και παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας αν αυτό γίνει πραματικότητα είναι ο Σπαρτιατικός στην αυριάνή εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΟ Πύλου ο όποίος πάντως θα κάνει όπως το συνηθίζει πάντα ανεξάρτητα με τον αντίπαλο την δική του γαι το καλύτερο για αυτόν προσπάθεια.Τον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Χαλουλάκος (Γεωργόπουλος).