Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 18:41

Γιαννακόπουλος: «Να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία»

Γράφτηκε από τον
Γιαννακόπουλος: «Να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία»

Το Λαύριο υποδέχεται το Ρέθυμνο για τη 17η αγωνιστική της Basket League (3/3, 16:30) και ο Σάκης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του αγώνα με τους Κρητικούς εν όψει της συνέχειας.

Το blog του Μεσσήνιου αρχηγού του Λαυρίου στο esake.gr:
«Το ματς με το Ρέθυμνο σηματοδοτεί για μιας την επιστροφή στους αγώνες έπειτα από μεγάλη διακοπή και επίσης έπειτα από ένα κακό παιχνίδι για μας και ήττα από τον Άρη στο "Αλεξάνδρειο".

Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ σημαντικός, όπως όλοι στην έδρα μας.

Το Ρέθυμνο που είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, επιδιώκοντας όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα μέσα στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Παρά το γεγονός ότι έχουμε πάρει "διπλό" στην έδρα των αυριανών αντιπάλων μας και ίσως να βγει αβίαστα το συμπέρασμα ότι είμαστε το φαβορί, θεωρώ ότι πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ για να φτάσουμε στη νίκη.

Ελπίζουμε για ένα ακόμα παιχνίδι να εμφανίσουμε το καλό εντός έδρας πρόσωπο μας και να πάρουμε τους δυο βαθμούς που χρειαζόμαστε προκειμένου να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να μπούμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με τη φόρα που απαιτείται.
Περιμένω από τον κόσμο του Λαυρίου να σταθεί και πάλι στο πλευρό μας, δίνοντας μας ώθηση για τη νίκη! Είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και τώρα είναι περισσότερο απαραίτητο από ποτέ να έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας!».

Πηγή: gazzetta.gr