Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 11:58

Ραντεβού με την ιστορία η ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
Ραντεβού με την ιστορία η ΑΕΚ

Βήμα Final Four θέλει να κάνει απόψε η Ενωση κόντρα στη Στρασμπούρ.

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στο Final Four του Basketball Champions League θέλει να κάνει απόψε η ΑΕΚ (19:30, Novasports 1) υποδεχόμενη τη Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» μετά την επική πρόκριση απέναντι στη Νίμπουρκ θέλει πρωτίστως νίκη και ει δυνατόν με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά, ώστε να έχει τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς που θα γίνει στο Στρασβούργο την επόμενη Τετάρτη, 4 Απριλίου, όταν και συμπληρώνονται 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και ο γιος του και αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν, ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός στα ματς με Πανιώνιο και Λαύριο. Οι «κιτρινόμαυροι», που χθες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους υπό το βλέμμα του Μάκη Αγγελόπουλου, θα έχουν τη συμπαράσταση περισσοτέρων από 10.000 φίλων τους.

Η Στρασμπούρ, που απέκλεισε στην παράταση τη Νεπτούνας, ήρθε στην Αθήνα με τον αέρα της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, αλλά και έχοντας κερδίσει την «Ένωση» δύο φορές φέτος, στη φάση των ομίλων, με 80-78 στη Γαλλία και 88-87 στο ΟΑΚΑ. Ο Βενσάν Κολέ έχει κενό απουσιολόγιο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τόμας Γιασεβίτσιους (Λιθουανία), Αντεμίρ Ζουράποβιτς (Βοσνία) και Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία).

Πηγή: sport-fm.gr