Τρίτη, 15 Μάιος 2018 17:18

Μια θετική σεζόν έκλεισε το τμήμα μπάσκετ του Ευκλή

Γράφτηκε από τον

Μια θετική σεζόν ολοκλήρωσε το τμήμα μπάσκετ του Ευκλή Καλαμάτας.

Το κλείσιμο της χρονιάς έγινε σε μια όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαϊου, στο αποχαιρετιστήριο δείπνο της ανδρικής ομάδας του Ευκλή Καλαμάτας που φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο «Ιππόκαμπος» στην Παραλία της Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκε ο αθλητής Βαγγέλης Γαρίνης για την προσφορά του στην ομάδα ενώ τιμήθηκαν και οι χορηγοί του Ευκλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρόνια που η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πετυχαίνοντας το βασικό της στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Συνολικά επέτυχε 8 νίκες στις 22 αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 6 από αυτές επιτεύχθηκαν το δεύτερο γύρο και με το συνολικό αποτέλεσμα να είναι παρόμοιο με αυτά των προηγουμένων δυο αγωνιστικών περιόδων 2016-17 και 2015-16, κάτι που φανερώνει τη σταθερή πορεία του συλλόγου.

Το Δ.Σ. συνεχάρη τους αθλητές και τον προπονητή Ηλία Στακιά για την επίτευξη του στόχου της παραμονής και για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη ώστε την επόμενη αγωνιστική χρονιά να επιτύχουν ακόμα υψηλότερους στόχους.