Σάββατο, 26 Μάιος 2018 09:15

Αρχισε το σεμινάριο προπονητών στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Αρχισε το σεμινάριο προπονητών στην Καλαμάτα

 

Ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας και ολοκληρώνεται σήμερα το σεμινάριο προπονητών καλαθοσφαίρισης με την ονομασία “Καλαμάτα 2018”.

Ενα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο, το οποίο δεν απευθύνεται μόνο σε προπονητές, αλλά είναι ανοικτό για όλους όσους ασχολούνται με το μπάσκετ. Ο Κώστας Κεραμιδάς, προπονητής Εθνικής ομάδας γυναικών, μίλησε για τα: Συνηθισμένα λάθη στην προπόνηση, ομαδικές ασκήσεις και σουτ στην διάρκεια της προπόνησης.

Ο Ηλίας Ζούρος, προπονητής της Εθνικής ομάδας Ανδρών της Γεωργίας, αναφέρθηκε στην ημερήσια προπόνηση αγωνιστικής περιόδου και ο Κώστας Μίσσας, προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού στην κλιμάκωση διδασκαλίας στην προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα.

Ομιλητής του σεμιναρίου είναι και ο Δημήτρης Αβδάλας, περιφερειακός προπονητής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ο οποίος θα μιλήσει σήμερα στις 9 το πρωί για την: Ανάπτυξη προγράμματος προπόνησης για την εξέλιξη ενός σέντερ. Θα ακολουθήσει στις 10.30 ο Κώστας Μίσσας με θέμα: Σουτ: Ατομική τεχνική και τακτική και στις 12 το μεσημέρι ο Ηλίας Ζούρος με θέμα: Συνεργασίες παικτών στη σύγχρονη καλαθοσφαίριση.

Να σημειωθεί ότι στις ασκήσεις του σεμιναρίου συμμετέχουν παιδιά από τις εφηβικές και παιδικές ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Το σεμινάριο διοργανώνει η η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών (Σ.Ε.Π.Κ.) και το Δήμο Καλαμάτας.

 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ