Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 11:54

Τέσσερις ακόμα ανανεώσεις στην Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα B.C. θα αγωνίζονται και τη νέα περίοδο οι Γιώργος Μαθιόπουλος, Δημήτρης Κουτίβας, Μιχάλης Μιχόπουλος και Κώστας Σιδέρης.

Και οι τέσσερις παίκτες έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση, που ανακοίνωσε χθες και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τους παραπάνω μπασκετμπολίστες. Αναλυτικά για το Γ. Μαθιόπουλο η ανακοίνωση αναφέρει: “ Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιώργο Μαθιόπουλο (2, 29, 1.85). Ο γκαρντ της ομάδας μας, που αναδείχθηκε φέτος δεύτερος σκόρερ και πρώτος σουτέρ τριών πόντων στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του τροπαίου, θα βρίσκεται κοντά μας και την επόμενη χρονιά, στην νέα προσπάθεια μας στη Γ' Εθνική, έχοντας τις δικές του παραστάσεις στην κατηγορία. Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και πολλές επιτυχίες, συμμετέχοντας στην επόμενη περιπέτεια μας”.

Για τους υπόλοιπους αθλητές, η ανακοίνωση αναφέρει: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους αθλητές Δημήτρη Κουτίβα (5, 32, 2.07), Μιχάλη Μιχόπουλο (1, 19, 1.84) και Κωνσταντίνο Σιδέρη (1-2, 21, 1.82), οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια μας στη Γ' Εθνική, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες, στην νέα περιπέτεια που έρχεται για την ομάδα μας”.