Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 17:23

Οι διαιτητές του πέμπτου τελικού

Γράφτηκε από τον

Οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος θα θα σφυρίξουν στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού (17/6, 19:00), όπως γνωστοποίησε η ΚΕΔ/ΕΟΚ. Πρώτη φορά με ορισμό!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods και ο Ολυμπιακός την Κυριακή (17/6, 19:00) θα κοντραριστούν στο ΟΑΚΑ με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας και το μεσημέρι της Παρασκευής (15/6) έγιναν γνωστοί από την ΚΕΔ/ΕΟΚ οι διαιτητές του πέμπτου αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, καθώς η ΚΕΔ/ΕΟΚ τούς όρισε να σφυρίξουν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Για πρώτη φορά μάλιστα είχαμε ορισμό διαιτητών και όχι κλήρωση.

Οι Αναστόπουλος και Μάνος είχαν σφυρίξει στον δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ενώ ο Κορομηλάς την Πέμπτη (14/6) σφύριξε στον τέταρτρο τελικό και θα δώσει το "παρών" σε δύο backtoback μας της σειράς Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είχε εκφράσει τα έντονα παράπονά της για τις αποφάσεις του Ηλία Κορομηλά και του Νίκου Σώμου στον τέταρτο τελικό, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" έριξαν τα βέλη τους προς τον Δημήτρη Τζαφλέρη.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό Superfoods στην διαδικασία, ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού το "παρών" έδωσαν ο Γιώργος Σκινδήλιας, ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές. Oι έντονοι διάλογοι δεν έλειψαν από την διαδικασία, ενώ οι Μάνος Παπαδόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας σχολίασαν τα όσα έγιναν.

Πηγή: sport24.gr