Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 18:30

Στο πλευρό του Πεδουλάκη ο Παπανικολόπουλος στο Περιστέρι

Γράφτηκε από τον

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επέστρεψε στο Περιστέρι και αναμένεται να... χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν, έχοντας στο πλευρό του τον Νίκο Παπανικολόπουλο.

Η επιστροφή του Περιστερίου στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ σήμανε και την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο «Άρτζι» αναμένεται να... χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν, θέλοντας να βάλει τις βάσεις ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό, το οποίο θα παλεύει κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους.

Την ίδια στιγμή, όμως οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονταν σε αναζήτηση συνεργατών για τον έμπειρο προπονητή, ώστε να πλαισιώσουν τον πάγκο της ομάδας με τους συνεργάτες του άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Ρήγγας θα είναι ένας εξ αυτών, με τον πρώην προπονητή της Δάφνης Δαφνίου να έχει ρόλο και στις ακαδημίες της ομάδας του Περιστερίου.

Ένας ακόμα συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, θα είναι ο Μεσσήνιος Νίκος Παπανικολόπουλος. Ο μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς του Κόροιβου θα είναι στο πλευρό του Πεδουλάκη τη νέα σεζόν, όντας ένας εκ των βοηθών του έμπειρου προπονητή στο Περιστέρι.

Ο Παπανικολόπουλος, μέχρι πρότινος, ήταν το νο.1 φαβορί για τη θέση του head coach στον Κόροιβο Αμαλιάδας, όμως η πρόταση του Περιστερίου «φρέναρε» τις εξελίξεις, με τον νεαρό προπονητή να συνεχίζει την πορεία του ως βοηθός, αυτή τη φορά όμως στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Άλλωστε, ο 39χρονος προπονητής γνωρίζει καλά το Περιστέρι, στο οποίο είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2009-10.

Πηγή: sdna.gr