Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 18:57

Καμπ με σπουδαία ονόματα διοργανώνει η Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον
Καμπ με σπουδαία ονόματα διοργανώνει η Καλαμάτα B.C.

 

Με την συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας της, η Kalamata B.C. διοργανώνει το 2ο Kalamata B.C. Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου.

Το καμπ θα γίνει στις 26-30 Ιουνίου καθημερινά από τις 8:30 έως τις 13:30 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις αιτήσεις συμμετοχής έως τις 20 Ιουνίου από τα καταστήματα COSMOS και Bookmark.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 8 έως 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία της εμπειρίας με ολοκληρωμένη άθληση στο εν λόγω πενθήμερο, λαμβάνοντας συμμετοχή όχι μόνο σε προπονήσεις, αλλά παράλληλα σε ατομικούς διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια, με τη «σφραγίδα» του υπεύθυνου του camp και υπεύθυνου των ακαδημιών του συλλόγου Βασίλη Κονταργύρη, και με τη βοήθεια του έμπειρου επιτελείου από προπονητές (Αντώνης Κούτρης, Τίμος Πρίφτης), ιατρούς (Κέντρο Αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ), γυμναστές (Γιώργος Κουλιέρης, Κώστας Αθανασόπουλος), φυσιοθεραπευτή (Δημήτρης Τσικούρης) και διατροφολόγους (Γαζούλη Αρ., Πετρακόπουλος Ι.).

Στο πλευρό τους, θα βρίσκονται ο Βασίλης Μπρατσιάκος, που δημιούργησε το «θαύμα» της Κύμης με τελευταία επιτυχία την περσινή παραμονή στην Basket League, ο Θανάσης Γιαπλές, προπονητής με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, καθώς και εκτός συνόρων, κατακτώντας double στο Κατάρ με την Αλ Ραγιάν, στο πλευρό του Στέργιου Κουφού, και ο Γιώργος Βελισσαράκος, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ και άλλοτε βοηθός στον Παναθηναϊκό. Στο καμπ όμως θα υπάρχουν άλλες δύο σημαντικές παρουσίες. Πρόκειται για το διακεκριμένο Μεσσήνιο αθλητή και επί πολλών ετών αρχηγό του Λαυρίου, Σάκη Γιαννακόπουλο, καθώς και για τον Γιάννη Χρυσανθόπουλο, ο οποίος φέτος στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό στο Πανελλήνιο Εφήβων.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ