Τρίτη, 26 Ιούνιος 2018 16:25

Ολοκληρώθηκαν τα καλοκαιρινά καμπ μπάσκετ και βόλεϊ από Γ.Σ. Μεσσήνης και ΑΠΣ Αρις Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Καλακαιρινά καμπ μπάσκετ και βόλεϊ συνδιοργάνωσαν ο Γ.Σ. Μεσσήνης και ο ΑΠΣ Αρις Καλαμάτας, με σκοπό να μυήσουν τα παιδιά στα παραπάνω αθλήματα.

Το μπασκετικό καμπ άλλωστε είναι θεσμός τα τελευταία 6 χρόνια στη Μεσσήνη, που τα τελευταία δύο χρόνια φιλοξενεί και το άθλημα του βόλεϊ. Η “αυλαία” των δύο καμπ έπεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο. 80 και πλέον παιδιά ηλικίας από 4-17 ετών έλαβαν μέρος στο καμπ, με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Μιχάλη Μπακογιάννη να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος και από το φετινό αποτέλεσμα! Το Σάββατο έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης η τελετή λήξης για το μπασκετικό τμήμα του καμπ, όπου οι γονείς είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά τους στους τελικούς για τους καλύτερους ντριπλέρ, σουτέρ, πασέρ καθώς και επιθετικό και καλύτερο αμυντικό της διοργάνωσης σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Πολυτιμότερος της μεγάλης κατηγορίας αναδείχτηκε ο Γιώργος Σαρουσαβίδης, της μεσαίας ο Δημήτρης Κουμουνδούρος και της τζούνιορ ο Διονύσης Παλαμίδης. Καλύτερος της κατηγορίας προμίνι ήταν ο Γιώργος Γεωργακοπουλος και καλύτερη κορασίδα η Ελενα Παρθένη.

Εκτός από τα κύπελλα και τα τρόπαια των νικητών όλα τα παιδιά πήραν τα μετάλλια συμμετοχής τους και η βραδιά ολοκληρώθηκε με πίτσα πάρτι. Την Κυριακή, το τμήμα βόλεϊ ολοκλήρωσε το καμπ με τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην παραλία της Μπούκας στο μαγαζί “bouka bouka”, με τα ζευγάρια των κοριτσιών να προσφέρουν ένα πολύ όμορφο θέαμα, Νικήτρια ομάδα ήταν το ζευγάρι των Κατερίνα Καυκά και Σοφία Πλιού οι οποίες πήραν και τα μετάλλια τους. Κάπως έτσι η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας ραντεβού για τις αρχές του επόμενου καλοκαιριού!