Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 11:50

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Γεμάτο γήπεδο περιμένει ο Κούτρης στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Γεμάτο γήπεδο περιμένει ο Κούτρης στο πρωτάθλημα

 

Η κλήρωση της Γ’ εθνικής έγινε την περασμένη Παρασκευή με την εκπρόσωπο της Μεσσηνίας Καλαμάτα B.C. να υποδέχεται στις 14 Οκτωβρίου την Ν.Ε. Μεγαρίδας στην πρεμιέρα, ενώ το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι με τον Κεραυνό Αιγίου μία εβδομάδα αργότερα.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 27 Γενάρη και το πρωτάθλημα στις 12 Μαΐου.

Ο τεχνικός της Μεσσηνιακής ομάδας Αντώνης Κούτρης με δήλωση του εκφράζει την πίστη του ότι οι “μελανόλευκοι” θα παίζουν σε γεμάτη Τέντα και μιλά για την νέα Καλαμάτα B.C. που φιλοδοξεί να δει στο γήπεδο: “

«Σε ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, σημασία έχει η σταθερότητα, η συγκέντρωση, η υπομονή και σίγουρα η αντιμετώπιση των καταστάσεων που προέρχονται από ένα σερί, είτε μιλάμε για θετικά είτε για αρνητικά αποτελέσματα.

Η πρεμιέρα για εμάς, θα είναι σε κάθε περίπτωση μια γιορτή. Το γήπεδο θέλουμε και είμαστε σίγουροι πως θα είναι γεμάτο από τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε, άλλωστε, ότι δημιουργούν πάντα μία υπέροχη ατμόσφαιρα και αποτελούν μια σπουδαία «ώθηση» για την ομάδα μας, στην προσπάθεια που κάνει για να πετυχαίνει τους στόχους της.

Αυτό που έχουμε σκοπό φέτος στην Kalamata BC, είναι να ευχαριστηθούμε αρχικά το παιχνίδι, «χτίζοντας» μία ομάδα με ένα «κράμα» ενέργειας, αθλητικότητας και ώριμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, που θα φέρνει το κάθε ματς».