Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 13:56

Σούπερ ενίσχυση με Γκοντόπουλο η Καλαμάτα B.C.!

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Καλαμάτας B.C. και με τη βούλα είναι ο Αντώνης Γκοντόπουλος.

Ο έμπειρος γκαρντ, που είχε εδώ και καιρό συμφωνήσει με τη μεσσηνιακή ομάδα, ανακοινώθηκε χθες και επίσημα, ενώ αγωνίστηκε και στο σαββατιάτικο φιλικό με τον ΚΑΟΚ στην Κόρινθο. Μια μεταγραφή από το πάνω ράφι για την Καλαμάτα B.C, που ενισχύεται αισθητά για να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής στη Γ’ εθνική.

Ο 37χρονος μπασκετμπολίστας είχε πέρυσι κατά μέσο όρο 11, 4 πόντους με το Κορωπί στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, αλλά και 56 τρίποντα σε 30 αγώνες! Εχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες των εθνικών κατηγοριών και η έλευσή του στην Καλαμάτα θεωρείται μεταγραφική επιτυχία. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Αντώνη Γκοντόπουλο (1-2, 1981, 1.86). Ο έμπειρος γκαρντ έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας εν όψει της επόμενης Γ’ Εθνικής, μετά από πολλά χρόνια αξιοσημείωτης παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες. Ο Αντώνης έχει περάσει από Νίκη Βόλου, ΓΑΣ Κομοτηνής, Κεραυνό Αιγίου, Ερμή Λαγκαδά, ΜΕΝΤ, Δόξα Λευκάδας, Κόροιβο, Ηράκλειο και Πιερικό Αρχέλαο, με το Κορωπί να είναι ο τελευταίος του σταθμός πέρυσι στη Β’ Εθνική, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 11.4 πόντους ανά αγώνα με σύνολο 56 τριπόντων σε 30 ματς, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη και του ευχόμαστε μία χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες στα «μελανόλευκα»”.

Ικανοποιημένος ο Κούτρης

O Γκοντόπουλος φόρεσε τη φανέλα της Καλαμάτας B.C. στο πρόσφατο φιλικό με τον ΚΑΟΚ, όπου η Μεσσηνιακή ομάδα παρατάχθηκε χωρίς τους Μπάκα, Κουτίβα και Γιαννουκάκη. Η αρχική 5άδα ήταν: Γκοντόπουλος, Κοντόπουλος, Καλογερόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πέζος. Επαιξαν και οι Μαθιόπουλος, Παθιάκης, Μανωλάκης (από Ευκλή), Μιχόπουλος και Τσέλιος (υπό δοκιμή).

Η Καλαμάτα B.C. στάθηκε καλά απέναντι σε μια δυνατή ομάδα Β’ εθνικής και για μεγάλο διάστημα του αγώνα ήταν κοντά στο σκορ. Στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι με σερί 15-0 άνοιξαν τη διαφορά και επικράτησαν με 68-42. Το σκορ ήταν βέβαια το τελευταίο που ενδιέφερε τον Αντώνη Κούτρη.

Ο προπονητής της μεσσηνιακής ομάδας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του σ’ ένα δυνατό τεστ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις σημαντικές απουσίες που υπήρχαν. Ο Αντ. Κούτρης θεωρεί ότι και με την προσθήκη του Γκοντόπουλου, η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Αύριο η Καλαμάτα B.C. θα δώσει το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας της με αντίπαλο τον Μανδραϊκό στη Μάνδρα (6 μ.μ.), που επίσης μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, ενώ το Σάββατο θα παίξει με το Παγκράτι επίσης εκτός έδρας.