Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018 14:24

Εβδομάδα δυνατών φιλικών για Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον

 

Τρία δυνατά εκτός έδρας φιλικά θα δώσει αυτή την εβδομάδα η Καλαμάτα B.C. στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα μεταβεί σήμερα στη Μάνδρα για να αντιμετωπίσει στις 6 μ.μ. τον Μανδραϊκό, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και θεωρείται από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορία. Το Σάββατο θα παίξει με το Παγκράτι, επίσης ομάδα Β’ εθνικής και την Κυριακή με το Π. Φάληρο, που ετοιμάζεται για την Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Η Καλαμάτα B.C. θα αγωνιστεί πάντως με σημαντικές απουσίες, αφού ο Μπάκας έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει. Ο Γιαννουκάκης ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς προέρχεται από τραυματισμό που τον κράτησε καιρό εκτός δράσης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Λ. Κούτρης. Εκτός πλάνων είναι και ο Κουτίβας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα η Μεσσηνιακή ομάδα έχει δώσει μόνο ένα φιλικό με την ΚΑΟΚ της β’ εθνικής στην Κόρινθο, όπου αγωνίστηκε και το νέο της μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αντώνης Γκοντόπουλος. Ο πρώην γκαρντ του Κορωπίου ήρθε για να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει το σύλλογο στην παραμονή στη Γ’ εθνική.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ