Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2018 16:20

Τουρνουά 3Χ3 στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Το τουρνουά “Milko 3Χ3” μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στην Καλαμάτα.

Η γιορτή του μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου στην κεντρική προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας, με κεντρικό σύνθημα #PISTEPSETO. Στο τουρνουά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αγόρια και κορίτσια που είναι γεννημένα από το 2000 έως το 2010. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (Μαιζώνος 57 και Ευριπίδου, 24132 Καλαμάτα, τηλέφωνο 27210-80954 και 27210-93433) και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. (www.basket.gr). Το τουρνουά διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας”, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ.

Η δράση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 9 το πρωί και εκτός από τα παιδιά που θα συμμετάσχουν,το παρών μπορεί να δώσουν και φίλοι του μπάσκετ,προκειμένου να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών, καθώς ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη γιορτή

“Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτό το τουρνουά,ούτε η διάκριση ,παρά μόνο η διασκέδαση των παιδιών. Πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός είναι μία μεγάλη γιορτή, που συνεπαίρνει αυτούς που αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε και όλα τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χαρούν το μπάσκετ και να γεμίσουν με τις φωνές τους αυτό το διήμερο στην Κεντρική Προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας”, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές. Να σημειωθεί ότι στους παίκτες των ομάδων που θα συμμετέχουν στους τελικούς αγώνες του κάθε ομίλου του τουρνουά, η Ε.Ο.Κ. θα δώσει από ένα μπλουζάκι GSA, ενώ στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου, απονέμονται μετάλλια και back pack από το MILKO.