Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 13:06

Τέλος ο Κούτρης από την Καλαμάτα B.C.!

Γράφτηκε από τον

 

Ραγδαίες εξελίξεις έφερε στην Καλαμάτα B.C. η πέμπτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Ο Αντώνης Κούτρης μετά το εντός έδρας 72-76 από τον Α.Σ. Πέρα υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση, η οποία και έγινε δεκτή τη Δευτέρα το βράδυ.

“Η διοίκηση της Kalamata bc ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο κόουτς Αντώνης Κούτρης μετά το τέλος του αγώνα της 18-11-2018 με το Α.Σ. ΠΕΡΑ. Ευχαριστούμε τον Αντώνη για την προσφορά του στην ομάδα μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα που διετέλεσε προπονητής της. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή συνέχεια στο οποιοδήποτε βήμα ακολουθήσει”, αναφέρει η ανακοίνωση για το “διαζύγιο” με τον Αντώνη Κούτρη, ο οποίος εργάστηκε ένα χρόνο ως βοηθός και ένα ως πρώτος προπονητής στην Α’ κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ήταν αυτός που οδήγησε τη μεσσηνιακή ομάδα στην επιστροφή της στη Γ’ εθνική.

Φέτος σε πέντε αγωνιστικές η Καλαμάτα B.C. δεν έχει καταφέρει να νικήσει και παραμένει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Γι’ αυτό και ο Αντ.. Κούτρης αποφάσισε να παραιτηθεί ώστε να... αφυπνιστεί η ομάδα.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του στον πάγκο, με τον πρώην προπονητή του Οίακα Ναυπλίου και άλλων ομάδων, Παύλο Νώντα να είναι ο επικρατέστερος για να οδηγήσει τη μεσσηνιακή ομάδα στη συνέχεια της Γ’ εθνικής. Το επόμενο ματς είναι την Κυριακή με τον Εσπερο στην Πάτρα.