Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2014 14:16

Γ' εθνική μπάσκετ: Μέσα με Εσπερο ο ΓΣ Μεσσήνης, στην Πάτρα με Προμηθέα η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Με βασικό ζητούμενο την επιστροφή στις επιτυχίες ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες σωτηρίας του ανήκουν ο ΓΣ Μεσσήνης κλείνει αύριο το απόγευμα στις 5 στην έδρα του την παρουσία τους στον πρώτο γύρο του 1ου ομίλου της Γ εθνικής κόντρα στον Εσπερο Πατρών.


Αγωνιστικά λοιπόν οι κιτρινόμαυροι όλη την προπονητική εβδομάδα που πέρασε προσπάθησαν να αφήσουν στο παρελθόν όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και να ασχοληθούν όσο καλύτερα μπορούσαν με την αυριανή αναμέτρηση, απέναντι σε ένα αντίπαλο σίγουρα όχι ανίκητο τον οποίο μπορούν να κερδίσουν αν καταφέρουν να πιάσουν καλή απόδοση στην περισσότερη διάρκεια των 40 λεπτών.
Σημαντικό ρόλο βέβαια σε αυτήν την προσπάθεια των γηπεδούχων αναμένεται να έχουν και οι φίλοι τους με την σημαντική όπως αναμένεται παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού της Μεσσήνης ενώ τέλος ρέφερι του αγώνα θα είναι οι Σιώκας και Σκαλτσής.
Στην Πάτρα με Προμηθέα
αγωνίζεται η Καλαμάτα '80

Στην Πάτρα κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του 1ου ομίλου Προμηθέα θα τελειώσει αύριο το απόγευμα στις 5 τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον πρώτο γύρο η ομάδα της Καλαμάτας '80.Στο συγκεκριμένο δύσκολο από πολλές πλευρές για την Μεσσηνιακή ομάδα παιχνίδι αφού οι Πατρινοί αν και νεοφώτιστοι δεν θα πούνε όχι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βασικός στόχος είναι να μπορέσει να παίξει καλά ώστε να μεταφέρει το άγχος στους γηπεδούχους για να δει με αυτόν τον τρόπο αν μπορεί να διεκδικήσει το θετικό για αυτήν αποτέλεσμα. Το παιχνίδι της Αχαϊκής πρωτεύουσας θα σφυρίξουν οι Πλιάκας, Κονταράτος.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής συμπληρώνεται από τις εξής αναμετρήσεις:
Ζάκυνθος - Πεντέλη
Αγρίνιο - Παπάγου
Κορωπί - Νίκη Αμαρουσίου
Γαλάτσι - Απόλλωνας Αρχ. Κορ.