Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 22:27

Aφιερωμένο στον Τσαλαματά ήταν το ματς του Ευκλή με τον ΓΣ Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον

Μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα που δημιούργησε η μικρή αλλά πολύ σεμνή τελετή πού έγινε πριν το Σαββατιάτικο παιχνίδι της Β' κατηγορίας στην Τέντα και αφορούσε τον πρόσφατα αδικοχαμένο και πολύ αγαπητό στον χώρο του μπάσκετ Περικλή Τσαλαματά άφησε όπως ήταν αναμενόμενο σε δεύτερη μοίρα την αναμέτρηση του Ευκλή Καλαμάτας με τον ΓΣ Γαργαλιάνων.
Πριν λοιπόν το τζάμπολ έναρξης των Δούβρη Χαλουλάκο οι παίκτες του Ευκλή μαζί με αρκετούς φίλους του "Περικλή" έδωσαν τιμητική πλακέτα σε εκπροσώπους της οικογένειας του κίνηση που έκανε και ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας με την ομάδα του ΓΣ Γαργαλιάνων να συμμετέχει με τον δικό της τρόπο σε αυτή την συγκινητική για το Καλαματιανό μπάσκετ στιγμή.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ευκλής κέρδισε τον ΓΣ Γαργαλιάνων με 50-38 νίκη που όπως είπαν προπονητής και παίκτες της Καλαματιανής ομάδας είναι αφιερωμένη στον "δικό τους άνθρωπο" που έφυγε τόσο ξαφνικά.
ΕΥΚΛΗΣ (Στακιάς): Αντωνάκος, Τσερπές 3(1), Εμμανουήλ, Αθανασόπουλος 2, Κοτσάκος 2, Κισκήρας 4, Μυλωνας 12, Καπερνόπουλος 10, Παντζαρίδης, Λογγρός 3, Καλαντζοπουλος, Κλάπας 14.
ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Χατζής): Μπουγάτσος 3(1), Κόλλιας 4(1), Βασιλόπουλος, Θέρμος, Ντεμερούκας 2, Παρασκευούδης 1, Πλάγος 3, Νικολακόπουλος 8, Σκορπιδέας 2, Γκιώνης 15.
*Η Κορώνη πήρε χωρίς κόπο τους 2 βαθμούς της νίκης αφού παραιτήθηκε από το μεταξύ τους προγραμματισμένο παιχνίδι στην Πύλο ο ΓΣ Χώρας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ