Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2019 13:41

Τελικός Κυπέλλου: Με μαθητές στις κερκίδες ο τελικός στις 17 Φεβρουαρίου

Γράφτηκε από τον

Παρουσία μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών της περιόδου 2018-19, που έχει οριστεί για την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, στο κλειστό "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο.

Όπως αποφάσισε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με παρουσία μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών που έχει οριστεί για την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο. Αυτό είχε ισχύσει και στον περσινό τελικό Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Να πούμε πως οι δυο ημιτελικοί είναι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και Κύμη - ΠΑΟΚ στις 13/2.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Παρουσία μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών της περιόδου 2018-19, που έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε να επαναληφθεί η διαδικασία που ακολουθήθηκε και στον τελικό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και είχε δημιουργήσει μια όμορφη και φίλαθλη ατμόσφαιρα . Στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν συσκέψεις με την συμμετοχή των αρμοδίων και των συμμετεχόντων προκειμένου να συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ