Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 20:02

Διευκρίνιση της EuroLeague: "Μόνο εκτός Ελλάδας το Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός στο Facebook"

Γράφτηκε από τον
Διευκρίνιση της EuroLeague: "Μόνο εκτός Ελλάδας το Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός στο Facebook"

Σε διευκρίνηση μέσω του sport24.gr προχώρησε η EuroLeague, η οποία εξήγησε πως η αναμέτρηση Ζάλγκιρις Κάουνας - Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί μέσω Facebook, όχι όμως στην Ελλάδα.

O ενθουσιασμός των φίλων του Παναθηναϊκού για τη μετάδοση της αναμέτρησης με τη Ζάλγκιρις Κάουνας για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19 μέσω της σελίδας της ομάδας στο Facebook ήταν τεράστιος, ωστόσο λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ η διοργανώτρια αρχή εξήγησε πως το LIVE Stream δεν θα είναι προσβάσιμο σε κατοίκους της Ελλάδας καθώς τα αποκλειστικά δικαιώματα τα έχουν τα κανάλια Novasports.

"Οι αγώνες θα μεταδίδονται στο Facebook, μόνο όμως σε επιλεγμένες χώρες στις οποίες δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Φυσικά η Ελλάδα ΔΕΝ περιλαμβάνεται σε αυτές. Αυτό είναι κάτι νέο, καθώς κάθε εβδομάδα θα προσφέρεται ένας αγώνας σε αυτές τις χώρες ώστε να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση" ήταν η διευκρίνηση της EuroLeague.

Ως εκ τούτου, όσοι περιμένατε να δείτε την αναμέτρηση μέσω της σελίδας του Παναθηναϊκού στο Facebook, θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τα πλάνα σας καθώς η αρχική ενημέρωση των πρασίνων (photo) ήταν λανθασμένη.