Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 12:03

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ψηφοφορία για το All Star Game

Γράφτηκε από τον

Το All Star Game της Α1 κατηγορίας ανδρών θα διοργανώσει φέτος η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η γιορτή του μπάσκετ της περιοχής μας θα γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στο Κ.Δ.Γ. Σπάρτης.Στο πλαίσιο του All Star Game θα διεξαχθούν επίσης, αγώνας επίδειξης μεταξύ των κλιμακίων παίδων της Ένωσής καθώς και διαγωνισμός τριπόντων.

Η επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στο All Star Game, θα γίνει με καθολική ψηφοφορία από όλους τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, μέσω της Ιστοσελίδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (www.ekaskenop.gr).

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, (Θέση 1: Play-Maker– Θέση 2: Guard– Θέση 3: Small Forward – Θέση 4: Power Forward – Θέση 5: Center), για τους 10 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο πεντάδες των ALL STARομάδων, στο τζάμπολ του αγώνα. Οι υπόλοιποι 14 αθλητές θα επιλεγούν από τους προπονητές των 2 ALL STAR ομάδων.

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας ανδρών, μέχρι την 17η αγωνιστική (16-17-18/02/2019).

Για τις θέσεις του 1ου προπονητή και του συνεργάτη του (Head Coach & Assistant Coach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας ανδρών την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των All Star αθλητών ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 25/02 στις 12 μ.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Η διοργάνωση γίνεται “στοχεύοντας στην ανάπτυξη και προβολή της καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, θεωρώντας δε, το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα, στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας,. Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και αποτελεί μια ακόμη Γιορτή για το δικό μας μπάσκετ”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ