Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 16:50

Ποινές σε ομάδες και παίκτες από ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον
Ποινές σε ομάδες και παίκτες από ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

 

Ποινές σε ομάδες και παίκτες ανακοίνωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Συγκεκριμένα με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΓΣ Γαργαλιάνων καθώς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, “οπαδοί του εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τη προσωρινή διακοπή αυτού και την εκκένωση του γηπέδου”, στο ματς με τον Σπαρτιατικό. Ο ΓΣ Γαργαλιάνων θα εκτίσει την ποινή την 19η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας.

Επιπλέον ποινή μιας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον παίκτη του ΓΣ Γαργαλιάνων Παναγιώτη Δημητρακόπουλο καθώς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, “επέδειξε βάναυση συμπεριφορά προς αντίπαλο αθλητή”.

Ο Σπαρτιατικός τιμωρήθηκε με “Ποινή έγγραφης επίπληξης, σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2Αβ, των κανονισμών της Ε.Ο.Κ”, επειδή σύμφωνα με την ανακοίνωση “οπαδός του Σπαρτιατικού εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με οπαδούς του ΓΣ Γαργαλιάνων με αποτέλεσμα τη προσωρινή διακοπή αυτού και την εκκένωση του γηπέδου”.

Ο παίκτης τους Σπαρτιατικού Πέτρος Μπελσής τιμωρήθηκε μια μια αγωνιστική καθώς “επέδειξε βάναυση συμπεριφορά προς αντίπαλο αθλητή”.

Τέλος ο Πελασγός τιμωρήθηκε με “Ποινή έγγραφης επίπληξης, σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2Αβ, των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. διότι “κατά τη διάρκεια του αγώνα Β΄ Φάσης Παίδων, μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ Πρωτέας - Πελασγός, που διεξήχθη στις 10/02/2019, οπαδός του σωματείου Πελασγός προέβη σε ύβρεις κατά του Α΄ Διαιτητή του αγώνα, με αποτέλεσμα τη προσωρινή διακοπή αυτού”.