Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2019 15:21

Νέα απάντηση Χονδρού σε Κουτραφούρη

Γράφτηκε από τον
Νέα απάντηση Χονδρού σε Κουτραφούρη

 

Απάντηση στην... απάντηση του Γιάννη Κουτραφούρη είχαμε χθες από το Νίκο Χονδρό.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού στο Δήμο Μεσσήνης, τονίζει για μία ακόμα φορά ότι αυτά που ισχυρίζεται στην επιστολή του ο πρώην πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και νυν μέλος δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ζητά από την Ενωση να αποκαταστήσει την αλήθεια, ώστε να λυθεί το θέμα, που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες με την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Χονδρού:

“Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης που συνεδρίασε την Παρασκευή 15/02/2019, στηρίχθηκε στα κάτωθι έγγραφα α) Αρ. Πρωτ: 88 της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ προς το Δήμο Μεσσήνης και ζητά να πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΑΠΣ Αρις – ΑΣ Λακωνικός Κρόνος το Σάββατο 16/02/2019 β) Αρ. Πρωτ: 89 της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ προς το Δήμο Μεσσήνης και ζητά να πραγματοποιηθούν πέντε αγώνες 23 και 24/02/2019. Ξεκάθαρα τα αιτήματα είναι της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ προς τον Δήμο Μεσσήνης.

Μην εμπλέκετε τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας. Ενημερώνομαι πολύ σωστά από τους συνεργάτες μου. Βεβαίως και βεβαιώνονται και εισπράττονται τέλη είτε με οίκοθεν είσπραξη, είτε με σύνταξη χρηματικού καταλόγου που βεβαιώνεται ταμειακώς. Αποτελεί έσοδο προϋπολογισμών του Δήμου Μεσσήνης, υπό του Κ.Α 0471.0002, Τέλος χρήσης δημοτικών αθλητικών χώρων, τα έτη 2017,2018,2019.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ουδέποτε μίλησε μαζί μου, πόσο μάλλον την Πέμπτη 21/02/2019, εκείνη την ημέρα μιλήσατε εσείς μαζί μου και με «απειλήσατε» ότι θα προβείτε σε καταγγελία εάν υπάρχει χρέωση. Το θέμα της διεξαγωγής των παιχνιδιών είχε ήδη λυθεί αφού 15/02/2019 το Δημοτικό Συμβούλιο είχε εκδώσει απόφαση παραχώρησης και ήταν στην διάθεσή σας το Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης με τις προϋποθέσεις των αποφάσεων περί κανονισμού λειτουργίας και χρεώσεων. Γνωρίζω πολύ καλά, και δεν έχω παραπλανηθεί από κανέναν, όπως έχουν καταλάβει και όλοι όσοι μίλησαν μαζί σας αυτές τις ημέρες. Αρχικά στην υπάλληλο Εύη Ντρε είπατε ότι έχετε μιλήσει με εμένα και έχω δεσμευτεί ότι δεν θα πληρώσετε (ΨΕΥΔΟΣ). Στη συνέχεια μιλήσατε με τον υπάλληλο Χρήστο Παναγιωτόπουλο, που προηγουμένως είχε επικοινωνήσει με την γραμματεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για να λάβει το ΑΦΜ της Ένωσης και του είπατε πως δεν θα πληρώσετε. Σε ερώτησή του, ποιος σας είπε ότι δεν θα πληρώσετε αναφέρατε το όνομα της Ντρε. Επειδή βρίσκονται στο ίδιο γραφείο πήρε τη γραμμή η κ. Ντρε και σας είπε ότι δεν υπάρχει τρόπος να μην πληρώσετε, βάση νομοθεσίας. Και οι δύο υπάλληλοι διαπίστωσαν και βεβαιώνουν το ψεύδος και όλο αυτό βεβαιώνουν άλλοι δύο υπάλληλοι που βρίσκονται στο ίδιο γραφείο, αφού απόρησαν εάν είστε καλά;

Για να καταρτίσουμε κανονισμό λειτουργίας και τέλους χρήσης, διερευνήσαμε τι συμβαίνει σε άλλους Δήμους που στην πλειοψηφία τους έχουν λάβει ανάλογες αποφάσεις και βεβαίως τις εκτελούν. Ανήκουμε λοιπόν στην πλειοψηφία των Δήμων ανά την Ελλάδα.

Θελήσαμε το κλειστό μας γυμναστήριο να μην λειτουργεί υπό καθεστώς αναρχίας, αλλά με τάξη και κανονικότητα. Με την εφαρμογή του κανονισμού « ως δια μαγείας » βρήκαν στέγη σωματεία που το Κ.Γ. Μεσσήνης ήταν ΑΒΑΤΟ. Τοποθετήθηκε υπάλληλος του Δήμου Μεσσήνης ,φύλακας, για τις ώρες των προπονήσεων και αγώνων που διεξάγονται καθημερινά και Σαββατοκύριακα. Έχουμε διασφαλίσει ώρες λειτουργίας καθημερινά 3:00μμ με 11:00μμ για αθλήματα, μπάσκετ, βόλεϊ και πάλη. Είναι κοινή παραδοχή η εύρυθμη λειτουργία του Κ.Γ. Μεσσήνης, και η αγαστή συνεργασία με τα σωματεία της πόλης μας και όχι μόνο. Είναι απορίας άξιο από πού αντλείτε πληροφορίες. Σίγουρα έχετε παραπλανηθεί. Τέλος, το ποιος έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση είναι έκδηλο και εύκολα αντιληπτό καθώς η αλήθεια είναι πικρή όταν έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα.

Υ.Γ. Παρακαλούμε το Δ.Σ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ προς αποκατάσταση της αλήθειας και της λήξης του θέματος”.