Σάββατο, 01 Φεβρουάριος 2014 13:02

Γ' εθνική μπάσκετ: Μόνο νίκη θέλει αύριο με Γαλάτσι η Καλαμάτα '80, για το καλύτερο στην Πεντέλη ο ΓΣ Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Γ' εθνική μπάσκετ: Μόνο νίκη θέλει αύριο με Γαλάτσι η Καλαμάτα '80, για το καλύτερο στην Πεντέλη ο ΓΣ Μεσσήνης

Την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών ώστε να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες σωτηρίας της ανήκουν θέλει αύριο Κυριακή το απόγευμα στις 5 στην Τέντα η Καλαμάτα '80 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του δευτέρου γύρου κόντρα στο Γαλάτσι.


Με το σκεπτικό λοιπόν της αναγκαίας κατάκτησης των δύο βαθμών της νίκης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα του Δημήτρη Αβδάλα με το τελευταίο να μην κουράζεται να επαναλαμβάνει στους παίκτες του ότι για να πάνε όλα καλά δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσουν την μαχητική παρά την άσχημη βαθμολογική της θέση Αθηναϊκή ομάδα. Παράλληλα διοικούσα επιτροπή, αθλητές και προπονητές της Καλαμάτας 80 περιμένουν αύριο όπως εξ άλλου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και ανεξάρτητα με το όνομα του αντιπάλου την συμπαράσταση των φίλων της ομάδας και όχι μόνο για να μπορέσουν όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια σημαντική για τον σύλλογο επιτυχία.

Για το καλύτερο στην Πεντέλη  ο ΓΣ Μεσσήνης

Συνεχίζει αύριο το απόγευμα στις 5 στο κλειστό της Πεντέλης κόντρα στην εκεί ομώνυμη και ισχυρή σύμφωνα με τα αποτελέσματα ομώνυμη ομάδα ο ΓΣ Μεσσήνης.
Γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης οι κιτρινόμαυροι των Μιχάλη Μπακογιάννη και Σπύρου Ψυχογιού σίγουρα θα προσπαθήσουν να παίξουν καλά ώστε να δoυν το τι καλύτερο μπορούν να διεκδικήσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η αποστολή του ΓΣ Μεσσήνης για την Πεντέλη θα φύγει νωρίς το πρωί με την παρουσία σε αυτήν όλων των ετοιμοπόλεμων παικτών της.
Τέλος τα υπόλοιπα παιχνίδια που συμπληρώνουν το αυριανό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου είναι:
Ζάκυνθος - Αγρίνιο
Παπάγου - Προμηθέας
Έσπερος - Κορωπί
Νίκη Αμαρουσίου - Σπόρτιγκ