Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 16:34

Μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία για το All Star Game

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη ήταν και φέτος η συμμετοχή στην ψηφοφορία για το All Star Game της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που θα γίνει στη Σπάρτη στις 25 Μαρτίου.

Η ψηφοφορία για τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο 3ο All Star Game κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, καθώς ψήφισαν 10.147 άτομα, που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. για την διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου . Το «φράγμα» των 10.000 ψήφων ξεπεράστηκε για δεύτερη σερί χρονιά.

Η επιλογή των παικτών που θα συμμετέχουν στο 3ο All Star Game, έγινε από την ψηφοφορία ανά θέση για τους δέκα παίκτες που θα στελεχώσουν τις δύο αρχικές πεντάδες στο εναρκτήριο τζάμπολ.

Για την θέση του play-maker ψήφισαν 4.715 άτομα, για την θέση του guard ψήφισαν 1.519 άτομα, για την θέση του small-forward 1.295 άτομα, για την θέση του power-forward 1.846 άτομα και τέλος για την θέση του center 772 άτομα.

Οι αρχικές πεντάδες

Αναλυτικά οι δύο αρχικές πεντάδες του 3ου All Star Game είναι οι παρακάτω:

Πεντάδα 1ης All Star ομάδας: Χρήστος Σαρηγιαννίδης (Λακωνικός-Κρόνος), Αθανάσιος Διαμαντόπουλος (Ακάδημος), Παναγιώτης Μουτζουρούλιας (Καλαμάτα ‘80), Παναγιώτης Παναγιώτου (Δρομείς Τρίπολης), Βασίλης Καρλής (Δρομείς Τρίπολης).

Πεντάδα 2ης All Star ομάδας: Κωνσταντίνος Κωστάπαππας (Πολύβιος), Μάριος Τσαγκάνης (ΓΣ Γαργαλιάνων), Γιώργος Καραγιάννης (Σπαρτιατικός), Γιάννης Ραυτόγιαννης (Πολύβιος), Γιάννης Βούλγαρης (Πολύβιος).

Οι προπονητές που θα συμμετέχουν στο 3ο All Star Game, επιλέχθηκαν με βάση την βαθμολογία, όπως αυτή ήταν διαμορφωμένη στις 18 Φεβρουαρίου, και αυτοί είναι: Στην πρώτη ομάδα το τεχνικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ηλία Μπαλή, Θανάση Σκιαδά (που ήταν μαζί στον πάγκο και στον περσινό αντίστοιχο αγώνα), ενώ στην δεύτερη ομάδα το τεχνικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Αργύρη Τσώνη, Γιώργο Ροζακέα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων θα πρέπει επιλέξουν μέχρι σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 τους επόμενους δέκα τέσσερις παίκτες (επτά σε κάθε ομάδα) που θα στελεχώσουν τις δύο All Star ομάδες.

Στο πρόγραμμα του 3ου All Star Game συμπεριλαμβάνεται αγώνας επίδειξης των κλιμακίων της Ένωσης και ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο θα συμμετέχουν οι έξι πρώτοι στον πίνακα της στατιστικής με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα, μέχρι την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ