Τρίτη, 12 Μάρτιος 2019 11:33

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κρίσιμο διήμερο για το μπασκετικό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Συσκέψεις των εμπλεκόμενων φορέων θα γίνουν την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Μαρτίου, για να αποφασιστεί το μέλλον του μπασκετικού ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Λίγες μέρες πριν από το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό ντέρμπι αιωνίων, το μόναδικό δεδομένο είναι πως η Αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή του ενός εκ των δύο αγώνων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κα έχει εισπράξει αρνητική απάντηση τόσο από τον ΕΣΑΚΕ, όσο και από την SuperLeague.

Ουδείς μπορεί να μαντέψει τι θα συμβεί το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου, ωστόσο οι αποφάσεις για το μέλλον των δύο αγώνων αναμένεται να παρθούν άμεσα, το ακριβώς επόμενο διήμερο για την ακρίβεια.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (12/3) θα υπάρξει σύσκεψη της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) και την Τετάρτη (13/3) ευρύτερη συζήτηση στην οποία θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΕΣΑΚΕ και της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να πέσουν στο τραπέζι τα δεδομένα που έχουν προκύψει και στη συνέχεια να παρθεί μια από κοινού (;) απόφαση για την τύχη του μπασκετικού ντέρμπι.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί στενά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στις οριστικές αποφάσεις για τις δύο αναμετρήσεις. Αλλωστε υπάρχει και η θεωρία ότι θα είναι βολική μια αναβολή του ματς στο ΣΕΦ, με δεδομένη την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο ματς, ώστε να προκύψει χρόνος για να λυθούν τα πολλα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Υπενθυμίζουμε πως το μπασκετικό ντέρμπι έχει οριστεί για τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (17/3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ το ποδοσφαιρικό ματς για τις 19:00 της ίδιας μέρας στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ