Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 13:14

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή, την Παρασκευή η απόφαση

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή, την Παρασκευή η απόφαση

Η απόφαση για το αν θα διεξαχθεί ή όχι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Basket League πήρε νέα αναβολή και αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή (15/3).

Στη σύσκεψη της αστυνομίας - παρουσία των εκπροσώπων των δύο ομάδων - που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/3) δεν βρέθηκε λύση, όπως δεν είχε βρεθεί ούτε χθες (12/3), με την απόφαση να μετατίθεται.

Το παιχνίδι αρχικά είχε οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής (17/3, 17:00), αλλά δύο ώρες μετά είναι η προγραμματισμένη η σέντρα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την Super League. Η Αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή του ενός εκ των δύο αγώνων, αίτημα που δεν βρίσκει σύμφωνες τις διοργανώτριες αρχές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο Ολυμπιακός επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να κατέβει στο παιχνίδι αν οριστούν Έλληνες διαιτητές (ο ορισμός των διαιτητών θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου), κάτι που κατ' επέκταση σημαίνει ότι δεν θα ανοίξουν οι πόρτες στο ΣΕΦ. Εκείνη την στιγμή οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ απάντησαν πως το φαληρικό στάδιο πρέπει να ανοίξει έτσι κι αλλιώς, κάτι που οδήγησε σε διαφωνία.

Η αστυνομία εξέτασε τα επιχειρήματα των δύο πλευρών και αποφάσισε ότι τελικά θα παρθεί η τελική απόφαση για αναβολή ή όχι του ντέρμπι την Παρασκευή, όταν και πλέον θα έχει όλα τα δεδομένα στα χέρια της
Πηγή: sport24.gr