Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 18:03

Αδερφοί Γιαννακόπουλοι: Oύτε έναν χρόνο δεν άντεξαν… χωριστά!

Γράφτηκε από τον

Ο θάνατος τους… χώρισε μόνο για 335 μέρες. Τόση είναι η απόσταση από τον χαμό του Κώστα μέχρι κι αυτόν του Θανάση, ενώ ενδιάμεσα είχε «φύγει» και ο μεγάλος Παύλος! Τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι είναι ξανά μαζί για να... κατακτήσουν και τον ουρανό!

Πορεύτηκαν μαζί στη ζωή κι έχτισαν μια αυτοκρατορία στην χώρο των φαρμακοβιομηχανιών κι άλλη μια στον χώρο του αθλητισμού. ΒΙΑΝΕΞ και Παναθηναϊκός έφεραν φαρδιά πλατιά για δεκαετίες ολόκληρες τις σφραγίδες των τριών αδερφών Γιαννακόπουλων!

Ο «πάτερ φαμίλιας» Παύλος, ο «τυφώνας» Θανάσης και ο πιο χαμηλών τόνων, τουλάχιστον όσο αφορά την προβολή του στα ΜΜΕ, Κώστας. Με βασικό στοιχείο την ενότητα, την εντιμότητα και την μεταξύ τους αγάπη έγιναν μια από τις ισχυρότερες, αλλά και πλέον δημοφιλείς οικογένειες και στο ελληνικό επιχειρείν αλλά και στον αθλητισμό μέσω της ανάμιξης τους στα κοινά του Παναθηναϊκού.

Από το πρωί της Τρίτης, μετά τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου, τα τρία αδέρφια ξανασμίγουν στην γειτονιά των Αγγέλων για να τα ξαναπούν για την αγαπημένη τους ομάδα. Μαζί πορεύτηκαν δεκαετίες σε καλές και άσχημες στιγμές της ζωής, αλλά δεν άφησαν και τον θάνατο να τους χωρίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό πως Κώστας, Παύλος και Θανάσης… έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα λιγότερου τον ενός έτους. Για την ακρίβεια 335 ημερών!!!

Ο Κώστας Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 29 Απριλίου 2018, ο μύθος του Παύλου Γιαννακόπουλου πέρασε στην αιωνιότητα στις 10 του περασμένου Ιουνίου, ενώ σήμερα το πρωί (19/3/2019)… σίγησε και ο «τυφώνας» Θανάσης!

Πηγή: www.gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ